Slovenija
27 ogledov

Mobilni operaterji nadaljujejo bitko

grafika -cene telefonov grafika Žurnal24
Tušmobil za pol leta ponuja polovično naročnino.

Tušmobil je za svoja paketa Free 15 in Free 20 ob vezavi za dve leti ponudil pol leta polovične naročnine, ponudba pa velja do 5. februarja. Brez nakupa telefona je mogoče 18 mesecev uveljavljati še 25-odstotni popust na naročnino. Paket Free 20 bi v tem primeru pol leta plačevali po 10 evrov, nato pa še leto in pol po 15 evrov na mesec, medtem ko konkurenta za primerljiva paketa Preprosto zame in Paket 2012 zaračunavata 19,90 in 20,12 evra.

Pri Mobitelu so povedali, da razmišljajo o podaljšanju Paketa 2012; čas za sklepanje pogodb bi se sicer iztekel konec januarja. Pri Simobilu, kjer so ponudbo Preprosto zame že podaljšali do konca januarja, o novem podaljšanju ne razmišljajo, pripravljajo pa že nekaj novih, tržno izjemno zanimivih paketov.

Komentarjev 2
  • Votko 15:36 20.januar 2012.

    Se strinjam, bilo je narejenih že kar nekaj primerjav, tudi posamezni paketi in paketi s telefoni, ob vezavah in tudi brez vezav in mislim, da je bilo vedno na koncu tako da je bil najbolj ugoden Tušmobil. Dejstvo je pač ...prikaži več tako, da ne rabiš plačevati dosti za dobro storitev in na Tušmobilu temu sledijo!

  • Filipka 13:10 20.januar 2012.

    Lahko bi naslov napisali tudi: v Sloveniji je še vedno najbolj ugoden Tušmobil, kar dejansko je. Zanimivo okrog te kao mobilne bitke je to, da karkoli konkurenca naredi jih Tušmobil ubije s še boljšo ponudbo in to je sedaj že ...prikaži več zadnje 2 leti konstanta.