Slovenija
7076 ogledov

Močno neurje: Zaradi naliva proti Mariboru zalita cesta

naliv neurje dež
Z različnih koncev v severovzhodni Sloveniji poročajo o močnih nalivih in nevihtah.

Zaradi močnih nalivov je zalit del ceste na območju Radelj ob Dravi, v smeri proti Mariboru.

Tudi nad Koroško in na območju Pohorja so se pozno popoldan razbesnele nevihte. Takšne težave so imeli s hudourniškimi vodotoki na območju med Radljami ob Dravi in Mariborom. Del ceste je bil povsem pod vodo. ⛈ Hvala Sandi Vajde za poročanje. (Y)

Posted by Neurje.Si on Wednesday, June 5, 2019

Močnejši nevihti trenutno severovzhodno od Celja ter med Slovenj Gradcem in Muto, na Koroškem.

Med Pohorjem, preko območja Slovenske Bistrice, proti Rogaški Slatini in Krapini na Hrvaškem je nastala linija neviht, ki jih v centrih spremljajo močnejši nalivi, sunki vetra in manjša toča.

Iz fotografije dobimo pravi občutek, kako velike razlike se lahko pojavljajo med posameznimi kraji v dneh, ko napovedujemo plohe in nevihte, ki so vedno lokalnega ali krajevnega značaja. 

V četrtek bo povečini sončno, občasno bo več oblačnosti v hribovitih krajih na zahodu. Pihal bo jugozahodni veter, ob morju jugo. Najvišje dnevne temperature bodo od 24 do 28 stopinj Celzija.

V petek bo pretežno jasno, pihal bo jugozahodni veter. V soboto bo pretežno jasno, popoldne bodo predvsem v severni Sloveniji krajevne plohe ali nevihte.

Komentarjev 2
  • Avatar Termiolla
    Termiolla 01:20 06.junij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com

  • Avatar stoychi
    stoychi 21:53 05.junij 2019.

    kot ponavadi vedno ko so NATO vaja ADRIATIC STRIKE (jadranski udar) so brez izjeme nekje v Sloveniji bodisi poplave, toča in vetrolom. Ameriški usmerjevalci združenega ognja se dobro usposabljajo pri nas, kolateralna škoda njihovega delovanja je do sedaj samo ene ...prikaži več par milijard evrov.