Slovenija
4726 ogledov

Filmski rop sredi Ljubljane. Vozniku sta zagrozila z nožem, nato pa ...

Kraja Profimedia
Dogodek se je zgodil v zgodnjih jutranjih urah.

Danes okoli 5.30 ure so bili policisti Policijske uprave Ljubljana obveščeni o ropu na območju centra Ljubljane.

Neznana storilca sta prišla do oškodovanca, ki je sedel v osebnem vozilu, in mu nožem zagrozila, da mora vozilo zapustiti. Zatem se je eden izmed storilcev odpeljal z osebnim vozilom znamke Hyundai i30.

Po zbranih podatkih je bil eden izmed moških višje rasti, s črno brado in črnimi lasmi. Nosil je sive kratke hlače in temnejšo majico. Drugi moški je bil suhe postave, visok okoli 160 centimetrov, s svetlimi lasmi in blond prameni. Oblečen je bil v črno trenirko in temno majico, govoril je tuj jezik.

Policisti trenutno še zbirajo obvestila v povezavi s kaznivim dejanjem. O okoliščinah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo, so dodali na PU Ljubljana.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • jakec1575 12:33 12.julij 2022.

    takih drznih tatvin pri nas ni bilo veliko. z ekstremizacijo ulice, kriv je tudi hojs, se ekstremizira tudi kriminal. Predvsem iz črne gore in srbije prihajajo te vrste kriminalci. Policija mora to zatreti v kali. premikastiti v priporu in zapreti ...prikaži več za 15 let. Slovenija nikoli ni imela teh drznih tatvin in ponoci smo bili vedno varni. sporocilo mafiji mora bit jasno.

  • Željko 12:28 12.julij 2022.

    In slovenska policija kolikor je nesposobna ne bo našla nič. Zato bi morali dovoliti nošnjo orožja da se lahko zaščitimo sami če nas nesposobni policajčki ne znajo

  • Toma 10:57 12.julij 2022.

    To pa je kriza, če kradejo v živo in to nepremium gajbe!