Slovenija
34717 ogledov

Na avtocesti poškodovali podvozje, čakali celo na odvoz. To je razlog.

primorska avtocesta Promet.si
Na nevšečnosti so naleteli trije vozniki.

Na primorski avtocesti so trije vozniki zjutraj povozili kamenje, ki je poškodovalo podvozje vozil, na spletni strani poročajo klegi z mmcja, ki dodajajo, da ni izključeno, da je kamenje padlo s tovornjakov, ki odvažajo odvečni material z gradbišč 2. tira.

Namreč na Kozini je eden od voznikov, ki je čakal na odvoz svojega poškodovnega vozila, iz katerega je iztekalo olje, povedal, da to ni bil kamen, ki bi se mu bilo moč izogniti, pač pa majhna skala. 

V družbi 2TDK so o dogodku obveščeni, preverjajo, ali je kamenje padlo s tovornjakov, ki z več gradbišč odvažajo odvečni material. Njihovi tovornjaki morajo na avtocesto, da ne bi obremenjevali lokalnih cest. 

Skale na cesti pa niso edina težava, s katero se soočajo; danes se je na eni od dostopnih poti do gradbišča predorov prevrnil betonski mešalec, pri čemer si je voznik poškodoval roko.

Fotosesija na avtocesti skrajno nevarno Slovenija Neverjetno: na zasneženi avtocesti ustavila avtomobil in ... Tesla model Y pri 110 km/h Avto Na avtocesti zaspal za volanom, prebudila ga je šele policijska sirena

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Grof 22:03 22.januar 2023.

    Skala, seveda skala, čefurjem se jebe, to je namerno razsutje ne prvič in nezadnjič povedo vaščani na tem delu primorske