Slovenija
42 ogledov

Na cestah brez posebnosti

GRUŠKOVJE PIC
Tudi danes so bile najbolj obremenjene ceste na Obali in gorenjska avtocesta. Gneča se sicer počasi umirja.

Čez dan so bili največji zastoji na mejnem prehodu Gruškovje, kjer so osebna vozila po poročanju Prometno-informacijskega centra pri vstopu čakala povprečno 30 minut. Na primorski avtocesti ter na glavni cesti Vransko - Trojanesta se pozno popoldne zgodili prometni nesreči, a so posledice do zdaj že odpravljene. Regionalna cesta Lož - Babno Polje v Starem trgu pri Ložu je zaprta zaradi prometne nesreče. Drugih posebnosti ni.

Brezje–Ljubljana, zožanje pri Podtaboru, pogled proti Jesenicam (vir: PIC)

Popolna zapora zaradi prireditve je na cesti Velika Reka - Radeče v Radečah do 3. ure zjutraj.

DRUGE POSEBNOSTI NA CESTAH

Štajerska avtocesta bo v nedeljo, 26. 6. 2011, predvidoma med 6. in 9. uro zaprta v obe smeri med priključkoma Celje - center in Slovenske Konjice. Promet bo preusmerjen na regionalno cesto Celje–Vojnik–Frankolovo–Slovenske Konjice.

HRVAŠKA: OBREMENJENE CESTE PROTI MORJU

Kot vsako poletno turistično sezono so na Hrvaškem tudi tokrat najbolj obremenjene ceste proti hrvaškim turističnim krajem.

Promet je tako po podatkih Hrvaškega avtokluba (HAK) povečan na avtocesti med Zagrebom in Splitom ter med prestolnico in Reko. Na fotografiji (vir: HAK) lahko vidite povečan promet pred vstopom na most, ki povezuje celino z otokom Krk.

Na Jadranski magistrali je zaradi močne burje prepovedan promet za avtobuse, počitniške prikolice, hladilnike in vozila s ponjavami do osem ton.

Komentarjev 1
  • Malo_vesti 11:48 25.junij 2011.

    Še dobro da so vinjeta, vsaj na cestninskih postajah ni zastojev