Slovenija
17467 ogledov

Na območju Krka iščejo dva turista, očeta in sina, izplula sta na supu

morje_gladina Žurnal24 main
Obsežna iskalna akcija, območje preletava tudi letalo.

Kot poroča hrvaški portal 24sata, sta oče in sin, sicer nemška turista, pogrešana od včerajšnjega dne, ko sta se na morje pri Krku - ne glede na burjo - podala na supu. Danes zjutraj so v morju našli sup in veslo, njiju pa ne. 

Agencija, ki se ukvarja s sposojo supov, je sinoči nekaj pred deveto uro zvečer o pogrešanih turistih obvestila policijo. Pogrešana sta oče in njegov mladoletni sin. Mama otroka in žena pogrešanega Nemca je potrdila, da sta izplula okrog petih popoldne. 

Stekla je obsežna iskalna akcija, v katero je vključeno tudi letalo; akcijo so ob dveh zaradi slabih vidnih pogojev prekinili in jo nadaljevali danes zjutraj ob petih. Kot izpostavljajo pristojni, pogrešana z vsemi razpoložljivimi sredstvi iščejo ves dan. 

To je že druga iskalna akcija ljudi v morju v nekaj dneh, v petek so ravno tako iskali dva pogrešana človeka, državljana Hrvaške in Nemčije, ki sta se na morje podala s kajakom. Ta akcija je bila k sreči zaključena uspešno.

Požar Pulj Huda panika Svet "V enem trenutku sva mislila, da ni izhoda." Je bil požar podtaknjen? Magazin Hrvate jezi YouTuber, ki blati njihov največji biser

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.