Slovenija
6361 ogledov

Na novoletno noč jim je pogorelo

Požar gospodarskega poslopja, gasilci, pogorišče
1/4
PGD Brežice
Zgorel je gospodarski objekt, kombi in del fasade stanovanjske hiše.

Nekaj pred drugo uro zjutraj so poklicali na pomoč. Gorelo je gospodarsko poslopje ... 

V kraju Dečno selo v občini Brežice je ponoči zagorel gospodarski objekt, kombinirano vozilo in del fasade na stanovanjski hiši, poroča portal uprave za zaščito in reševanje. Na pomoč so poklicali osem minut pred drugo uro zjutraj, center za obveščanje pa je aktiviral gasilce večih društev. Posredovali so gasilci PGD Dečno selo, Globoko, Sromlje, Spodnja Pohanca, Brežice okolica in Brežice

Gasilci PGD Brežice, so posledice požara tudi dokumentirali. "Ob 1.50 nas je ReCo Brežice obvestil o požaru na gospodarskem poslopju v Dečnem selu in da okoliška društva, katera so požar gasila, potrebujejo pomoč z termokamero. Na kraj dogodka smo izvozili z PV-1 in štirimi gasilci. S termokamero smo pregledali del gospodarskega poslopja, stanovanjsko hišo in garažo z kombiniranim vozilom, katera je pogorela v celoti. V enoto smo se vrnili ob 3.58," so zapisali na svojem Facebook profilu. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 17
  • LEDENA8 12:08 01.januar 2018.

    Naceloma o svojem privat in spolnem zivljenju ne govorim po forumih in z neznanci.Pa tako vulgaren post mi ravno ne sede.No,hvala za skrb,kar se tice mojega spolnega zivljenja.In ne,ne bom se spustila na tvoj nivo in ne bom ti rekla,da ...prikaži več imam te zadeve zelo dobro urejene.Vseeno,resnicno hvala za skrb,zdaj pa hop hop,poskrbi zase,da ne bos vec pisal tako blesavih postov....in kaksno vezo imajo petarde z mojim sp. zivljenjem???????WTF???

  • mižimaži 11:48 01.januar 2018.

    @ledena...aka...Frigidna... sej maš vse prav...ampak...a se neb rajš orng poful***ala...da ti odleže ?

  • LEDENA8 11:32 01.januar 2018.

    Bravo,res!!!!!!Se vec petard,raket,pokanja.Upam,da imajo zadeve zavarovane. Mene edino moti ignoranca in kretenizem tistih,ki uzivajo ob pokanju in podobnem sranju.Se kdo vprasa,kako se pocutijo zivali???Tiste ,ki prezivijo in se jim ne zmesa od soka pokanja?In imajo trajne posledice in travme.Tudi zival ...prikaži več cuti,ima se bolj izostren cut za sluh.In upam,da je mnogim,ki so metali to sranje,raztrgalo roke.Moje srcne zelje.