Slovenija
37 ogledov

Na Obali od poletja brezplačen internet

Internet na prostem Shutterstock
Od sredine julija bo na Obali mogoče brezplačno brskati po spletu. Dostop bo mogoč do prav vseh spletnih strani, časovno pa ne bo omejen.

Prve brezplačne brezžične točke za dostop do interneta bodo vklopili v prvi polovici julija, in sicer na začetku na najbolj priljubljenih lokacijah v Piranu, Izoli in Kopru.

V Piranu bodo uporabniki lahko brezplačno surfali med Punto in mandračem, od Grand Hotela Bernardin do Jadralnega kluba Pirat ter na portoroški osrednji plaži. Brezplačen internet bo na voljo tudi v Kopru, v okolici nakupovalnega centra Supernova in potniškega terminala, kasneje pa tudi v okolici koprske tržnice. V Izoli pa bo dostop na voljo v osrednjem delu mesta, v parku Pietro Coppo, kasneje pa še na izolski plaži pri svetilniku.

Brezplačno in neomejeno

Brskanje po spletu bo povsem brezplačno, časovno neomejeno, dostop pa bo omogočen do vseh internetnih strani, vključno z družabnima omrežjema Facebook in Twitter.

V podjetju Avision, ki je zgradilo omrežje, ob tem poudarjajo, da bodo uporabniki lahko brali elektronska sporočila, brskali po portalih, brali novice, dostopali do pomembnih informacij in klepetali s prijatelji.

Komentarjev 1
  • Voda 16:00 28.junij 2012.

    Bucke na balkanu v Novem Sadu je brezplacni internet že najmanj eno leto toliko o razvitosti Slovenije