Slovenija
585 ogledov

Na Pinku že tri mesece brez plač

Sebastjan Vežnaver je povedal, da nima nobenih zvez, prek katerih bi bil izbran. Žurnal24 main
Zaposleni na Pinku spet brez plač. Vežnaver pravi, da jih bodo zaposleni dobili jutri ali v ponedeljek.

Po naših zanesljivih informacijah so zaposleni na televiziji Pink Slovenija (Pink Si) spet brez plač. Plače naj ne bi prejeli že več mesecev, natančneje od septembra.

Solastnik Pink Si Sebastjan Vežnaver je za zurnal24.si potrdil, da 40 zaposlenih že tri mesece ni dobilo plač. "Drži, da zaposleni že tri mesece niso dobili plač. Plače jim bomo izplačali jutri ali v ponedeljek. Eden izmed poslovnih partnerjev je izkoristil trenutek, ko je televizija znova oživela in so se stvari začele postavljati na novo, ter pobral sredstva, ki so bila namenjena za poplačilo. Žal se je to zgodilo ravno v nepravem trenutku."

Brez denarja tudi v BiH in Srbiji

Nič bolje pa se ne godi niti matičnemu podjetju Pink Si. Glede na opravljeno analizo poslovanja televizijskih postaj v nekdanji jugoslovanski regiji, ima Pink International Company, d. o. o., blokirane račune tudi v Srbiji ter Bosni in Hercegovini. V Srbiji naj bi imela omenjena televizija blokirane vse račune že dober mesec. Skupni dolg podjetja pa naj bi znašal že 150 milijonov evrov.

Je solastnik res Vežnaver?

Vežnaver je za Primorske novice potrdil, da je polovični lastnik televizije Pink Si, o čemer smo pisali že septembra. Vendar je glede na dostopne podatke Ajpesa, kot stoodstotni lastnik Pink Si še vedno zapisan Željko Mitrović.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.