Slovenija
11 ogledov

Na Primorskem že zastoji

Žurnal24 main
Na primorski avtocesti zaradi prometne nesreče prihaja do zastojev.

Zaradi prometne nesreče je na primorski avtocesti zaprt počasni pas med Divačo in Kozino proti Kopru. Zastoji so na cestah Koper–Izola in Šmarje–Dragonja ter Trebnje–Karteljevo.

Na mejnem prehodu Obrežje morajo vozniki tovornih vozil pri izstopu iz države čakati eno uro.

Pred prazniki je promet povečan predvsem iz urbanih središč proti turističnim krajem ter na mejnih prehodih s Hrvaško. V nedeljo, 2. maja, bo promet povečan iz smeri Primorske in Gorenjske proti Ljubljani.

Prepoved prometa tovornih vozil, katerih največja dovoljena masa presega sedem ton in pol, bo veljala 1. in 2. maja med 8. in 21. uro.

Dela na cesti

Na regionalni cesti Črnomelj−Dolenjci v Črnomlju na Ločni cesti je zaradi vzdrževalnih del polovična zapora do 5. maja med 7. in 17. uro. Na regionalni cesti Latkova vas–Trbovlje−Bevško v Trbovljah od Zgornjih Trbovelj do Trga Svobode je zapora v smeri Bevškega zaradi preplastitve cestišča do 15. junija, obvoz je po Obrtniški in Rudarski cesti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.