Slovenija
29 ogledov

Na Primorsko po polžje

primorska avtocesta PIC
Na cestah nastajajo zastoji. Najbolj obremenjena je cesta proti Primorski. Vozite strpno in previdno.

Po podatkih Prometno-informacijskega centra (PIC) za državne ceste je na primorski avtocesti zaradi prometne nesreče v smeri Ljubljane oviran promet pred CP Log. Zastoj je že pred Vrhniko in naprej do CP Log.

Gost promet z zastoji je na cestah Vrhnika - Ljubljana ter Podlehnik - MP Gruškovje.

Na mejnih prehodih so že daljše čakalen dobe.Osebna vozila pri vstopu in izstopu Gruškovje čakajo 20 minut. Tovorna vozila pa pri izstopu Obrežje 1 uro in 45 minut.

Komentarjev 1
  • nejc 18:41 27.julij 2012.

    Pozdravljen/a!Še danes se pridruži tej novi igri in pomagaj Sloveniji v boju proti sovražnikom.To je spletna igra, kjer lahko postanete podjetnik, vojak, politik ali celo predsednik. V igri lahko izdajate časopis, odprete svoje podjetje ter zaposlujete ostale uporabnike. ...prikaži več V tej igri ni mogoč nakup »golda« s katerim lahko kupujete hrano, orožje ter odpirate podjetja zato je igra je igra enakovredna za vse igralce.Trenutno v Sloveniji sodeluje slabih 510 ljudi. trenutno največja država je Poljska, ki jih ima več kot 3 tisoč! Slovenija ima zelo velik potencial in za razcvet potrebuje le več ljudi. Zato vas vabimo, da se nam pridružite pod povezavo: http://j.mp/NyskG3in pomagajte Sloveniji še danes!