Slovenija
63 ogledov

Na Telekom odslej tudi po elektriko

Telekom Slovenije Saša Despot
Največji slovenski telekomunikacijski operater Telekom Slovenije je svojo ponudbo razširil še s storitvijo elektrike. Telekom bo tako uporabnikom odslej poleg interneta, televizije in telefonije ponujal tudi elektriko, pri čemer se lahko Telekomovi naročniki na televizijo na storitev elektrike naročijo kar prek televizorja.

Uporabniki lahko dobavitelja električne energije zamenjajo tudi prek spleta, s klicem v Telekomov center za pomoč uporabnikom na 080 8000 ali tako, da obiščejo najbližje prodajno mesto Telekoma Slovenije. Za menjavo dobavitelja električne energije potrebujejo račun obstoječega dobavitelja elektrike, ob obisku prodajnega mesta pa še osebni dokument, so danes še sporočili iz Telekoma Slovenije.

Naročniki Telekoma Slovenije, ki storitev elektrike povežejo s fiksnimi oziroma izbranimi mobilnimi paketi, ob tem prejmejo tudi popust na mesečno naročnino paketa. Uporabniki, ki bodo storitve za dom Telekoma Slovenije povezali na način, da se jim bodo obračunavale na eni položnici, pa bodo s tem tudi zmanjšali število položnic in s tem dodatno prihranili.

Cene električne energije pri Telekomu Slovenije bodo prvih šest mesecev po vklopu v okviru akcijske ponudbe znižane, po preteku akcijskega obdobja pa se storitev začne zaračunavati po rednem ceniku. Ponudba velja za fizične osebe.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Dixon 10:31 17.november 2016.

    Imajo najdražjo telefonijo, drag internet in pokvarljivi siol. Sedaj bodo dodali še nekonkurenčno ceno za elektriko in mastno pobirali dnar od njihovih uporabnikov. Se mi kar malo smilijo/te, ker konkretno preplačujete zadeve.

  • ode 19:43 16.november 2016.

    Imam vse pri Telekomu! Grem tja še po elektriko. Vi se pa jebite.