Slovenija
38354 ogledov

Na Twitterju se je oglasil Janez Janša

Janez Janša Saša Despot
Prvak opozicije opozarja.

Prvak SDS Janez Janša je na družbenem omrežju Twitter že čestital Borutu Pahorju za zmago na današnjih volitvah in za nov predsedniški mandat. 

Ob tem pa je dodal, da je "udeležba sicer pod mejo legitimnosti, ki jo je sam postavil, a vsaj protikandidat ni bil v zaporu".

Janša je še pripomnil: "Pozor, prihaja stranka SMŠ!" S tem je namignil na Šarčevo napoved, da bo kandidiral na parlamentarnih volitvah. 

Delni neuradni izidi volitev kažejo namreč na zmago aktualnega predsednika Boruta Pahorja pred izzivalcem, kamniškim županom Marjanom Šarcem. Pahorju kaže na nekaj več kot 53-odstotno podporo.

Pahorju sta čestitala tudi predsednik državnega zbora Milan Brglez in premier Miro Cerar.

Tudi poslanka Alenka Bratušek je čestitala Borutu Pahorju za nov predsedniški mandat. Ob tem je izrazila razočaranje nad nizko volilno udeležbo. "Lahko pa se poistovetim z volivci, razumem ta njihov upor. Preveč je bilo neuresničenih obljub," je poudarila predsednica Stranke Alenke Bratušek.

Bratuškova je poudarila, da je funkcija predsednika republike sicer protokolarna in verjame, da bo Pahor tudi naprej dobro opravljal to delo.

"Moje sodelovanje s predsednikom Pahorjem je bilo vedno dobro. Še posebej sva veliko in plodovito sodelovala v času, ko sem bila predsednica vlade," je še dejala.

Delni neuradni izidi volitev kažejo namreč na zmago aktualnega predsednika Boruta Pahorja pred izzivalcem, kamniškim županom Marjanom Šarcem. Pahorju kaže na nekaj več kot 53-odstotno podporo.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 19
  • porko2 06:11 14.november 2017.

    Naj pride tista stranka, ki si to želi, samo, da SDS ne zmaga. Drugače bodo spet vse zapravili in bomo zopet na dnu, krivi pa bodo drugi.

  • Avatar Leon
    Leon 19:15 13.november 2017.

    V vsej svoji jezi in besu je Ivan uspel samo "začivkati" ........ĆIV....ĆIV ! Takoj je našel krivce za svoj poraz .

  • stefan33 13:19 13.november 2017.

    Zjutraj vstane, se pogleda v ogledalo in je že spet jezen na ves svet....