Slovenija
88 ogledov

Na Veliki planini iščejo oskrbnika koče

Žurnal24 main
Na Veliki planini iščejo kuharja in oskrbnika gostišča Zeleni rob.

"Pričakujemo prijave kandidatov z izkušnjami v kuhinji, veseljem do dela ter pripravljenostjo in predanostjo," so zapisali na spletni strani. 

Izbrani kandidat bo skrbel za pripravo sestavin za kuhanje, pripravo predjedi, glavnih jedi in sladic, skbreti bo moral za čisto in urejeno delovno okolje ter pravilno uporabo ter porabo izdelkov. Pričakuje se tudi večdnevno bivanje v gostišču Zeleni rob na Veliki planini. 

Idealni kandidat bo imel izobrazbo gostinske smeri ter vsaj dve delovnih izkušenj v kuhinji (prednost bodo imeli kandidati z izkušnjami pri delu v planinskih kočah). Nudijo delovno razmerje za nedoločen čas s poskusnim delom šestih mesecev, zaposlitev za polni delovni čas, izmensko delo ter prijeten kolektiv. 

Prijave z vašimi kontakti (telefonska številka, elektronski naslov) in opisom dosedanjih izkušenj v obliki življenjepisa sprejemajo na poštni naslov: Velika Planina, d.o.o, Kamniška Bistrica 2, 1242 Stahovica, ali na elektronski naslov: info@velikaplanina.si.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.