Slovenija
6519 ogledov

Na voljo brezplačne maske

Ljudje z maskami Epa
Poziv k prevzemu brezplačnih mask.

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (OZS) samozaposlene in mikro podjetja z do štirimi zaposlenimi poziva k prevzemu brezplačnih zaščitnih mask. Podobno kot lani bo OZS v imenu gospodarskega ministrstva tako članom kot nečlanom zbornice razdelila pet milijonov zaščitnih mask. Poziv je odprt do 22. januarja.

Prijavitelji, ki so maske že prejeli na podlagi prvega javnega povabila samozaposlenim in mikro podjetjem z enim od štirimi zaposlenimi z 4. novembra lani, do mask po tem javnem povabilu niso upravičeni, razen če bo povpraševanje manjše od števila razpoložljivih mask, so navedli na zbornici.

Na poziv se lahko prijavijo tisti, ki izpolnjujejo pogoje, določene v javnem pozivu. Ta je objavljen na spletni strani zbornice. Kot so še navedli, bodo upravičencem odobrili le pravočasno oddane in popolne vloge, ki jih ti prav tako oddajo prek spletne strani obrtno-podjetniške zbornice. Poziv je odprt do 22. januarja.

Upravičenec bo zaščitne maske prevzel osebno na tisti območni obrtno-podjetniški zbornici, na območju katere ima sedež podjetja.

Jelko Kacin Covid-19 Slovenija Kacin: Stanje je bistveno slabše, kot smo ga imeli pred kratkim Covid-19 koronavirus Covid-19 Zdravje Pozor, nova študija glede prenosov virusa

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • paschtexthat 05:12 12.januar 2021.

    www︎.︎Domeser︆.︆com - oddličen projekt za odrrasle, ki želikko najti partnerja za seks

  • popokatopetl 15:38 11.januar 2021.

    A jih bodo spet na koncu šteli kot prejeto državno pomoč, precej precenjene seveda?

  • Avatar Leon
    Leon 13:38 11.januar 2021.

    Na voljo brezplačne maske.....Počivalšek nikakor ne more upravičiti nakup papirnatih mask iz serviet ,ki so stale 860.000€ ,tega nikoli ne smemo pozabiti . Sedaj jih želi na vsak način podtakniti družbi . Sramota za pravno državo .