Slovenija
24 ogledov

Na vrsti po počitnicah

Vladimir Vodušek Saša Despot
Sojenje. Vladimir Vodušek, novinar in lastnik Info TV, ki je od marca v stečaju, se bo moral zaradi domnevnega izsiljevanja na sodišču zagovarjati čez približno tri mesece.

“Predobravnavni narok v tej zadevi naj bi bil razpisan predvidoma po sodnih počitnicah,” napovedujejo na celjskem okrožnem sodišču.

Sredi marca je obtožnica postala pravnomočna, saj je sodišče zavrnilo Voduškovo pritožbo, s katero je obtožnico poskušal izpodbiti kot neutemeljeno. Sredi avgusta bo tako sodišče Vodušku najprej ponudilo, da sam prizna krivdo in se v zameno za to s tožilstvom pogodi za kazen.

Če Vladimir Vodušek ponudbe sodišča ne bo sprejel, mu bodo začeli soditi zaradi domnevnega izsiljevanja šefa Uniorja iz Zreč Gorazda Korošca, od katerega naj bi zahteval vsaj 50 tisoč evrov.


Komentarjev 2
  • Lavdan 11:28 26.maj 2013.

    Pokvarjen novinar, ki se je iz levega prelevil v desnega in se čudim vsem ki so pripravljeni sesti na njegov vroči stol.

  • Šemefuky 10:14 26.maj 2013.

    To golazen z ženo vred v zapor brez zapravljanja dnarja za sojenje. Tudi, ko mu je Popo za usluge zrihtal bife na plaži v Žusterni ni nič plačeval nikomur, goljufal kot prasec potem pa enostavno izginil. Izigrava zakone in ljudi, ...prikaži več čisti gnoj od človeka.Alkoholizirana žena pa je javno pokazala odnos do človeka, ko mu je pijana uničila zdravje in življenje. Kot novinar v demokratični državi pa se je prostituiral kot prostitutke v Amsterdamskih vitrinah. Fuj govno, oba z ženo nek se gonita v 3PM.