Slovenija
16381 ogledov

Napoved do konca leta

Zima
Kakšen bo zadnji teden letošnjega leta?

Vremenoslovci na Arsu napovedujejo, da bo tudi jutri pretežno jasno vreme. "Ponekod po nižinah bo megla, ki se bo začela pojavljati tudi ob morju. V višjih legah bo razmeroma toplo. Najnižje jutranje temperature bodo od -4 do -1, ob morju okoli 2, najvišje dnevne od 4 do 11 stopinj Celzija."

Napoved za prihodnji teden ni ravno obetavna. V ponedeljek bo na vzhodu in severu delno jasno, drugod se bo od zahoda postopno pooblačilo. Zjutraj bo ponekod še megleno. Čez dan bo ponekod zapihal jugozahodni veter. V torek bo na severovzhodu še delno jasno, drugod pa pretežno oblačno. Predvsem v zahodnih krajih bodo občasno padavine, po nižinah bo deževalo. Pihal bo jugozahodnik.

sneg Sneg Slovenija Zato je (bilo) snega manj, kot so ga napovedovali

Napoved do 1. januarja 2018

"Območje visokega zračnega tlaka bo v začetku prihodnjega tedna slabelo. Nad severno polovico Evrope se bo krepilo obsežno ciklonsko območje, ki bo večji del tedna vplivalo na vreme pri nas. V sredo zjutraj bo naše kraje prešla vremenska fronta," vremensko sliko pojasnjujejo na Arsu.

V sredo bo prevladovalo oblačno vreme s padavinami, ki bodo po nižinah v obliki dežja. Do konca tedna bo večinoma oblačno, predvsem v zahodni polovici Slovenije bodo občasno še padavine, napoved sklenejo na Arsu.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.