Slovenija
32512 ogledov

Napoved do konca prihodnjega tedna marsikomu ne bo všeč

Oblaki
Že jutri zvečer prve nevihte. Kako bo naprej v tednu?

Vremenoslovci na Arsu napovedujejo, da bo zvečer in ponoči pretežno jasno. Jutranje temperature bodo od 12 do 17, ob morju okoli 19 stopinj Celzija.

Jutri bo večji del dneva sončno, zvečer bodo na severu nastale prve nevihte. Najvišje dnevne temperature bodo od 28 do 32 stopinj Celzija.

V noči na torek, nadaljujejo na Arsu, bodo padavine z nevihtami od severa zajele vso Slovenijo. Ponekod bo zapihal okrepljen severni veter, na Primorskem šibka do zmerna burja. Osvežilo se bo.

V torek zjutraj bodo padavine povsod ponehale, dan bo večinoma sončen z nekaj spremenljive kopaste oblačnosti. Na Primorskem bo dopoldne še pihala burja.

V sredo in v četrtek bo pretežno jasno in postopno spet topleje.

Napoved od 9. do 14. julija

Ob koncu tedna spet hladneje, tako kaže vremenska slika. Na Arsu pojasnjujejo, da bosta sprva Sredozemlje in južna Evropa preplavljena s toplim in suhim zrakom, ob koncu tedna pa kaže na prodor hladnejšega in bolj vlažnega atlantskega zraka proti srednji Evropi in Alpam.

V četrtek in petek kaže na sončno vreme s popoldansko temperaturo blizu 30 stopinj. Od sobote naprej bo k nam pritekal hladnejši in bolj vlažen zrak, verjetnost padavin se bo, še napovedujejo na Arsu, povečala.

Vreme preglednica | Avtor: Arso Arso

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Avatar Kartistella
    Kartistella 01:36 06.julij 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- H︆︆︆︆o︆︆s︆︆s︆︆︆︆et︆︆︆︆.︆︆︆︆C︆︆o︆︆m

  • Avatar praufo
    praufo 19:53 05.julij 2020.

    napoved je meni zelo všeč, ker nisem ljubitelj vročine, čeprav vem da je poletje ... zelo dobre novice