Slovenija
14 ogledov

Napredna poslovna telefonija

Amis Žurnal24 main
Ste zadovoljni s svojimi telekomunikacijskimi storitvami? Mi vemo, da obstajajo storitve in ponudniki storitev poslovne telefonije, ki združuje napredno, varno in zanesljivo IP-telefonijo z znatnimi prihranki.

Poenotene komunikacije so trend razvoja, na katerega opozarjajo strokovnjaki, saj ponujajo možnost boljšega poslovnega sodelovanja in uspešnejše komunikacije med ljudmi, raznovrstne poti do skupne rabe podatkov, učinkovitejšo poslovno komunikacijo in dostop do pravega vira ob pravem času.

Vsako podjetje je osredotočeno k čim bolj učinkoviti izmenjavi informacij in optimalnemu sodelovanju med udeleženci poslovnih procesov ne glede na fizično lokacijo, saj je to eden izmed temeljnih pogojev poslovne uspešnosti. Prav integracija komunikacijskih storitev in tako imenovana rešitev Amis Xpert, ki je plod lastnega razvoja, prinaša predvsem to, da uporabniki niso več vezani na enostranskost uporabljenih tehnologij (telefon, faksimile, SMS, e-pošta …) in njihove omejitve.

  • Amis Xpert je preprosto boljši, saj ponuja optimizacijo dela in napredne funkcionalnosti:
  • Klicanje s pomočjo aplikacije (Softphone) na računalniku ali pametnem mobilniku.
  • Upravljanje s faks sporočili prek e-pošte (sprejemanje in pošiljanje).
  • Dodatki za poslovne programske pakete (MS Outlook in drugi), klicanje iz programov.
  • Glasovna pošta in funkcionalnost klicnega centra.
  • Dosegljivost uporabnikov in delo na več različnih lokacijah - na službeni poti, od doma, z drugih lokacij; vse na enotni telefonski številki.
  • Preprosto upravljanje telefonskega priključka. Uporabnik lahko prek enostavnega spletnega vmesnika spremeni nastavitve telefona, nalaga svoje posnetke za klic na čakanju, upravlja z glasovno pošto itd.

Vas zanima, kako izboljšati področje telekomunikacij v vašemu podjetju? Preverite aktualno ponudbo. V kolikor med njo niste našli rešitve, ki bi bila vašemu poslovanju pisana na kožo, se obrnite na Amisove svetovalce. Prilagodljivost komunikacijskega sistema Amis Xpert namreč omogoča individualne rešitve po meri glede na potrebe in vrsto poslovanja podjetja.