Slovenija
78 ogledov

Našli mrtvega očeta in 13-letnega sina

policija trak Nik Rovan
V stanovanjski hiši v Podčetrtku so našli trupli 50-letnega očeta in njegovega 13-letnega sina.

Celjski policisti so v nedeljo pozno zvečer obravnavali primer družinske tragedije. V stanovanjski hiši v Podčetrtku so našli trupli 50-letnega očeta in njegovega 13-letnega sina.

"Okoli dvajsete ure smo bili obveščeni, da sta bili v stanovanjski hiši v Podčetrtku najdeni trupli 50-
letnega očeta in njegovega 13-letnega sina," je pojasnil Peter Pungartnik s PU Celje. "Po do sedaj zbranih informacijah je sin umrl nasilne smrti."

Ogled so policisti v prisotnosti preiskovalne sodnice in državne tožilke opravljali do zgodnjih jutranjih ur današnjega dne. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
  • jozicamurn 00:38 04.april 2017.

    No, sedaj pa naj namesto bogim državljanom dajo migrantom 1900 eur mesečno, ker male ljudi in SLO državljane je treba za bogih 200 eur matrati in vlačiti pred posebno komisijo CSD in pisati morajo življenjske spise ter jokati 5x, da ...prikaži več bi resnično kaj dobili, medtem ko teroristi in migranti dobijo to na lepe oči in niso v nikakršni stiski, ker z zlatimi iphoni hodijo naokrog. Najverjetneje je šlo tukaj za hudo življenjsko stisko in kriva je država, ker ni prepoznala znakov in ni pomagala.

  • dragec 19:16 03.april 2017.

    za pridno SLO družino se gre he...he..

  • KLOBO 12:54 03.april 2017.

    mater kakšni enocelični fobisti ste , in kaj je pri tem , ko je 50 letni možakar, ki je bil pred leti še član Židanove sekte, in je ubijal, sedaj kriv PRIMC !!!!!