Slovenija
52 ogledov

Naval novih članov SDS

patria, oklepniki, osemkolesniki
1/4
Barbara Bradač
Primer Patria v številkah. V SDS imajo porast pristopov.

Iz SDS so sporočili, da v zadnjem času, še posebno pa od včerajšnje obsodbe predsednika stranke Janeza Janše beležijo veliko pristopov. Pisem podpore pa je "na stotine". Po mnenju nekaterih analitikov  bo obsodba še prispevala h krepitvi stranke, v katero je včlanjenih več kot 30 tisoč ljudi.

Podpora prek obrazca

Na spletni strani pa je stranka SDS pripravila obrazec, prek katerega lahko posamezniki izrazijo podporo. Spodaj je nekaj izsekov iz pisem podpore, objavljenih na spletni strani stranke.  
 

Podpora preko obrazca SDS | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main


 

V okviru ljudske iniciative sem pripravljen pomagati, sodelovati ali organizirati kakršnokoli akcijo, ki bi tranzicijski levici preprečila škodljivo namero. Pričakujem Tvoj odziv in napotke za konkretno ukrepanje. Dotlej vzdrži, saj si bil v najtežjih trenutkih vedno najmočnejši.

Človek ne more verjeti, kako grozna dejanja povzročajo grešne duše, ki z vsemi peklenskimi sredstvi hočejo doseči vaš odstop. 

Pošteni Slovenci Vas podpiramo in ste naše edino upanje že celih 22 let.
Sprejmite mojo brezkompromisno podporo in ne pustite se levim prevarantom!

Spoštovani gospod predsednik Janez Janša!
Ogorčeni smo zaradi vseh podlih napadov na Vas in Vašo družino, držite se, mi smo z Vami!

Komentarjev 38
  • Veteran 09:15 13.avgust 2013.

    Vem za veliko izstopov iz SDS ne pa pristopov in kolikor vem še veliko jih bo izstopilo. Ne menim, da so ostale stranke dobre, vendar SDS je pa ena najbolj nedemokratična, intrigantska in konfliktna že v svojih vrstah. V glavnem ...prikaži več stranka, ki se jo je potrebno izogibati!! Mogoče, da Janša je soliden, vendar ne pozna vsega in znotraj stranke mu ustvarjajo konflikte.

  • nina 07:37 08.junij 2013.

    Samo sanjajo potem se bodo pa zbudili vsi prešvicani revčki bolani najbolj oprani.

  • Žurnalček 09:34 07.junij 2013.

    Trstenjakova je zaprta za promet v vse smeri , tud gor in dol takšen je naval novih članov , da gužva , kaj dela samo ena uslužbenka na odjavah , pardon prijavah, dosega na momente in polni tudi Parmovo , ...prikaži več , kjer se pa z situacijo glede prometne varnosti spoprijemajo specialne enote policije in mestnega redarstva. Gužva je nastala po pripovedovanju enega , ki se je ravnokar neuspešno vpisal , da je za prijavo potrebno imeti tudi krstni list in napisano mnenje vaškega pederopedofila o krščanski orientaciji , kakor tudi odnosa do bele barve in črne svastike .