Slovenija
4948 ogledov

"Ne bo presenečenje, če bo snežilo tudi na Notranjskem in Kočevskem"

Sneg
Sneg lahko najprej pričakujete na območju Zgornjesavske doline.

"Prav nobeno presenečenje ne bi bilo, če bi v soboto popoldne začelo snežiti na območju Zgornjesavske doline, kasneje pa tudi drugod, zlasti na Notranjskem in Kočevskem," pišejo pri Ciklon.si, kjer objavljajo srednjeročno vremensko napoved. 

Da se bo meja sneženja v noči na nedeljo spustila precej nizko, napovedujejo tudi pri Agenciji za okolje. "V petek bo pretežno oblačno, predvsem v zahodnih in severnih krajih bo občasno rahlo deževalo," so zapisali pri Arsu. "V soboto bo dež zajel vso Slovenijo, v noči na nedeljo se bo meja sneženja spustila precej nizko. V noči na ponedeljek bodo padavine predvidoma ponehale, sledilo bo nekaj dokaj jasnih, a hladnih dni."

Jutri in v četrtek sončno

Sneg Vreme Slovenija Podrobnejša napoved, kdaj in kje bo v naslednjih dneh snežilo

Za danes Arso sicer napoveduje pretežno oblačno vreme, v notranjosti bo občasno deževalo. Jutri bo večinoma sončno, popoldne lahko nastane kakšna ploha. "Najvišje dnevne temperature bodo od 16 do 20 stopinj Celzija."

Modelska napoved za deset dni | Avtor: Arso Arso

V četrtek bo dokaj sončno s kakšno popoldansko ploho. "V petek se bo oblačnost povečala, predvsem v zahodnih in severnih krajih bo občasno deževalo," do konca tedna še napovedujejo pri Arsu. "Oba dneva bo pihal jugozahodni veter."

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.