Slovenija
61 ogledov

Ne gre za službo, ampak za igro

1nadan Prt Scr 1nadan.si
1nadan išče osebo, ki bi tri mesece za 1.500 evrov preizkušala njihove ponudbe. Gre za nagradno igro, ne službo.

Vse več ljudi na svojem Facebook profilu deli povezavo do spletne strani 1nadan, ker si želijo, da bi bili izbrani za tako imenovano sanjsko službo.

Gre za nagradno igro, ki jo pripravlja 1nadan.si. Iščejo namreč moškega oziroma žensko, ki bi tri mesece opravljala "službo" preizkuševalca ponudb. Od kandidata pričakujejo, da bo preizkušal potovanje, masaže, kulinarična razvajanja in ostale ponudbe na 1nadan.si. Oziroma, kot pišejo na spletni strani, nudijo trimesečno uživanje, razvajanje, zabavo in nepozabna doživetja. Kandidat mora biti star najmanj 18 let. Nagradna igra se bo zaključila 9. avgusta.

"Nagrajenec vsak mesec v dogovoru z odgovorno osebo pri organizatorju na portalu 1nadan.si izbere najmanj eno ponudbo iz vsake posamezne kategorije ponudb (avanture in potovanja, hrana in pijača, šport in prosti čas, lepota in razvajanje, ostalo). Nagrajenec je dolžan za vsako preizkušeno ponudbo oddati kratko pisno poročilo, v katerem opiše svojo izkušnjo s ponudbo in priloži fotografijo. Pripada mu honorar v vrednosti 1.500 evrov neto, ki se izplača na koncu vsakega meseca po oddaji poročila, in to v višini tretjine celotnega honorarja," je zapisano v pravilih nagradne igre.

Ni služba, ampak igra

Kljub temu da podjetje vse skupaj oglašuje kot sanjsko službo, pa gre za nagradno igro. "Ne gre za službo, gre za nagradno igro, v kateri bo izžreban eden izmed sodelujočih. Več ljudi, kot glasuje za prijavljene, več možnosti imajo za zmago," nam je dejal direktor 1nadan Dino Ivan Tot.

Med pravili nagradne igre je zapisano tudi, da je "namen nagradne igre promocija in izvajanje trženjskega komuniciranja organizatorja, promocija blagovnih znamk organizatorja, posredno pospeševanje prodaje in pridobivanje kontaktov".

Direktorja Tota smo vprašali, za kakšno pridobivanje kontaktov gre. Dejal je, da gre za pridobivanje kontaktov tistih, ki sodelujejo v nagradni igri, ne pa tudi tistih, ki glasujejo.

Komentarjev 2
  • marcyx 13:50 20.junij 2013.

    no ni ravno zavajanje, saj lepo piše da gre za žrebanje

  • LJ24 13:43 20.junij 2013.

    Zavajanje....kmalu jih bo obiskala tržna, če bodo prebrali članek