Slovenija
21 ogledov

Ne, prenosnikov ne boste dobili zastonj!

MacBook Reuters
Lažna nagradna igra, ki je obljubljala 100 prenosnikov MacBook. Še toliko všečkov in deljenja ne pomaga – ničesar ne boste dobili zastonj, gre za navadno zavajanje.

Zadnje dni se je po Facebooku pojavilo množično všečkanje in deljenje slik strani Zastonj Apple produkti. Stran je zdaj že umaknjena, promovirali pa so lažno nagradno igro, ki je obljubljala kar 100 prenosnikov MacBook.

Stran je zbral skupno že več kot 11.000 delitev prijateljem. "Ampak žal gre ponovno le za dobro načrtovano potegavščino in ne za legitimno nagradno igro. Prenosniki prav gotovo ne bodo podeljen," opozarjajo pri Varni na internetu.

Se dogaja večkrat


Podobne prevare so se že dogajale, poročali smo npr. o lažni strani podjetja Zara, ki je bila le krinka za včlanitev v plačljiv SMS klub.

Ko boste  naslednjič v dvomih, ali je nagradna igra prava ali ne: rdeča luč se vam mora prižgati že, če vam nagrado obljubljajo za en sam všeček. Več podrobnosti o tem, kako prepoznati prevaro, pa si oglejte v tem videu.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.