Slovenija
116 ogledov

"Ne pustimo otrok perverznežem"

Plakat za družinski zakonik Bralka
Avtonomni nacionalisti Slovenije z obscenim plakatom proti družinskemu zakoniku.

Bralec nam je poslal fotografijo plakata, ki so ga zataknjenega za brisalce dobili vozniki, ki so parkirali na Jamovi ulici v Ljubljani.

Pod plakat so podpisani Avtonomni nacionalisti Slovenije, ki pod obsceno fotografijo sporočajo, naj nikar ne prepustimo vzgoje in oskrbe "takim ljudem" in naj svoje otroke zaščitimo pred perverzneži. Vse to lahko po njihovem mnenju storimo s tem, da na nedeljskem referendumu glasujemo proti družinskemu zakoniku.

Velja omeniti, da  Avtonomni nacionalisti Slovenije niso prijavljeni kot organizatorji referendumske kampanje, čeprav gre pri deljenju letakov za aktivno kampanjo.

Zahtevajo revolucionarne spremembe

Kot zapiše skupina na svoji spletni strani, so "gibanje, ki se združuje na podlagi skupnega prizadevanja za ohranitev avtohtone domovine Evrope ter naše lastne Slovenije".

Zahtevajo revolucionarne spremembe družbe: "Vidimo skozi laži naših medijev in vlade, ki trdijo, da živimo v dobrem svetu, v resnici pa nas njihova pot vodi v pogubo."

Ironično glede na način sporočanja na plakatu v eni od svojih točk med drugim zahtevajo državo, "ki bi promovirala prijateljstvo".

Vandalizem podpornikov

Drugi bralec pa nam je iz Kopra poslal fotografijo panoja, na katerem so bili plakati nasprotnikov družinskega zakonika. Očitno so tisti, ki ga podpirajo, plakate potrgali, jih obrnili in nanje napisali "za". "Je grdi odraz nestrpnežev, posebej tistih, ki tako radi govorijo o sovražnem govoru, sedaj pa so sami njegovi uporabniki," nam je pisal bralec.

Plakati | Avtor: Bralka Bralka

 

 


Komentarjev 49
  • Lethal Lexi 16:01 23.marec 2012.

    vam otrok rekel ja jaz pa sem to pa to?? bi ga vrgli iz hiše na cesto se ga odrekli????sem zato da se lahko poročijo in skupaj živijo AMPAK sem pa PROTI da lahko imajo otroke.Ampak z geji ...prikaži veči je samo zabrisano bistvo zakonika. Ker če bo zakon sprejet bomo takratko potegnili mi normalna družina .

  • Lethal Lexi 15:57 23.marec 2012.

    Vsi ste proti gejam in lezbikam me zanima kaj bi rekli ko bi

  • Lethal Lexi 15:57 23.marec 2012.

    Vsi ste proti gejam in lezbikam me zanima kaj bi rekli ko bi