Slovenija
6 ogledov

"Ne pustimo otrok perverznežem"

Komentarjev 49
Popularni
 • Popularni
 • Najstarejši
 • Najnovejši
Pokaži odgovore
 • zdrej 09:06 23.marec 2012.

  Koliko sem gledal soočenje včeraj, dovoljuje določene zadeve, ki sedaj niso dovoljene, in so podlaga sprememb drugih zakonov. Tistih, na katere se sedaj zagovorniki zagovarjajo, da delujejo kot varovalke. In tega se kot nasprotnik bojim. Novi zakon je potreben, potrebno ...prikaži več pa ga je vredu napisati, saj nas praksa uči, da ga nadaljnih 30 let nihče več ne bo diral. Potrebno je pravno urediti to kar se sedaj dogaja pa še ni urejeno, ne pa zaradi tega popolnoma spreminjati osnove. Koliko sem razumel so pravice otrok v drugem zakonu. CSD naj ima tudi svoj zakon, da bo jasno videti, komu kaj priprada, ne pa da delajo neke špagete iz zakonodaje.

 • VSK 21:30 22.marec 2012.

  bogi bodo tvoji in teb podobni otroci... samo zbadanje in norčevanje se jih do držalo celo otroštvo (pa mi se res smilijo! ampak na pičko bi bilo treba enga od njegovih staršev!) kako bo tak otrok odrasel in z kakšnimi kompleksi???!!

 • ecco 17:38 22.marec 2012.

  Raziskava univerze v Georgii je heteroseksualne moške spraševala, kako lagodno oz. kako nervozno se počutijo ob gejih. Glede na izsledke so nato raziskovalci te moške razdelili v dve skupini: moške, ki so homofobni, in moške, ki niso.Merili le ...prikaži več spolno vzburjenjeTem moškim so nato pokazali tri štiriminutne videe. En filmček je prikazoval heteroseksualni seks, eden lezbičnega in eden gejevskega. Medtem so na penis vsakega izmed udeležencev pritrdili posebno napravo, ki jo je sprožalo spolno vzburjenje, ne pa tudi drugi tipi vzburjenj (kot denimo živčnost ali strah).Ob opazovanju lezbičnega in heteroseksualnega seksa so tako pri homofobnih kot tudi pri nehomofobnih moških zaznali povečan obseg penisa. Pri gejevskem seksu pa so le pri homofobnih moških zaznali povečano vzburjenje penisa. Ko so heteroseksualne moške z najbolj izrazitimi protigejevskimi nazori vprašali, ali jih gejevski pornofilmi vzburjajo, so odgovorili, da ne. A njihovi penisi so pokazali drug

 • ecco 17:32 22.marec 2012.

  Tudi pri nas doma bomo vsi glasovali za! V bistvu vsi, ki jih poznam bodo!Ta kampanija postaja prav žalostna! Ta plakat pa brezvezen. To je isto kot bi podporniki objavili kakšno sliko, na kateri bi bil moški, ki ...prikaži več drži žensko za muco ali joške! Primitivno!

 • janban 16:38 22.marec 2012.

  pedre na goli otok pa nej se tam za lulčke držijo!!

 • Lethal Lexi 15:57 23.marec 2012.

  Vsi ste proti gejam in lezbikam me zanima kaj bi rekli ko bi

 • VSK 21:26 22.marec 2012.

  tale plakat je res mal preveč neokusno narejen... je pa definitvno resnica in realnost! trenutno še v jameriki in njenih ostalih kolonijah... katera pa vse bolj postaja tudi slovenija...sledi pa to kar v angliji, nič več družina in mož ...prikaži večž in žena... sedaj se poročita partner št.1 in partner št.2... (torej številke bomo!) kako vi to komentirate?!

 • Leonor 18:11 22.marec 2012.

  Mislim, da homofobija in posvajanje otrok spadata v povsem različni kategoriji. Otrok ni pravica, za katero se zdaj borijo geji, ampak sreča če imaš možnost, da ga imaš. Jaz osebno nimam popolnoma nič proti gejem, tudi nekaj mojih prijateljev se ...prikaži več opredeljuje za homoseksualce, vendar to še ne pomeni, da jim pripada pravica do posvajanja otrok. Kaj pa otrokove pravice??

 • erikkk 17:55 22.marec 2012.

  Jep to je čisto res "ecco", ... teh testov se je naredilo še več po vsem svetu in povsod je bilo enako ...

 • tralala 16:34 22.marec 2012.

  Preprečiti možnost zlorabe otrok s strani homoseksualcev? To lahko narediš, če nehaš RKC podpirat, bumbar dvomotorni.

 • Lethal Lexi 16:01 23.marec 2012.

  vam otrok rekel ja jaz pa sem to pa to?? bi ga vrgli iz hiše na cesto se ga odrekli????sem zato da se lahko poročijo in skupaj živijo AMPAK sem pa PROTI da lahko imajo otroke.Ampak z geji ...prikaži veči je samo zabrisano bistvo zakonika. Ker če bo zakon sprejet bomo takratko potegnili mi normalna družina .

 • Stolp 20:17 22.marec 2012.

  Ta plakat je še zadnji poskus klerikalcev in NSi-ja da zminirajo zakon. Točno oni so plačali kampanjo. Skrivajo se za nekimi nacionalisti.

 • tralala 16:32 22.marec 2012.

  Kako me veseli, da nisem s takimi primitivci, ki se poslužujejo take Göbbelseve propagande, na istem političnem polu. Ma da jih ni sram, res.

 • Salah-ad-Din 15:26 23.marec 2012.

  Ni čudno, da je zakonik trn v peti cerkvenim gospodom, ki pri mašah opozarjajo svoje ovčice kako naj v nedeljo glasujejo. Sveto pismo, ki je baje nadahnjeno od samega Gospoda zahteva nslednjo vzgojo otrok. (Sir. 30.-.) Kdor svojega sina ljubi, ...prikaži več ga bo pogosto tepel... (Sir. 30-10.) Ne smej se z njim, da se ne boš z njim tudi jokal in nazadnje škrtal z zobmi, (Sir. 30-12) Upogibaj mu tilnik , dokler je še mlad, preštevaj mu rebra, dokler je še majhen, da ne bo zakrknil in postal neubogljiv.

 • zdrej 08:58 23.marec 2012.

  Ti si pa en odličen strokovnjak za fotomontažo!

 • francek 06:53 23.marec 2012.

  RESNICA BOLI. PLAKAT ODRAŽA REALNOST IN ODNOSE RITNPIKERJEV.

 • mmarjan 22:10 22.marec 2012.

  Točno tako. Ravno zaradi tega nasprotujem referendumom v obliki SLO, kjer o strokovnih druždenih dilemah odloča polpismena in nepooblaščena raja. Da, da, pooblaščeni poslanci pa se izognejo odgovornosti, za katero so prebogato plačani. Da, da, tudi to spada v demokracijo.<br ...prikaži več />No pa nasvidenje na naslednjem!

 • VSK 21:28 22.marec 2012.

  ecco ti si tolk ecco da najboljš da se kr takoj recikliraš... bo družba zelo hvaležna! hvala!

 • VSK 21:23 22.marec 2012.

  sej teb se vidi da si čist zgrešen... že celo življenje.. tole gor je napisano preveč duhovno zate! ti sam riti pa stolpe (v njih) vidiš!!

 • Lethal Lexi 15:57 23.marec 2012.

  Vsi ste proti gejam in lezbikam me zanima kaj bi rekli ko bi

 • Komentirajte

  Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.