Slovenija
28 ogledov

Ne spomni se višine regresa

(Foto: Nik Rovan) Žurnal24 main
Dagmar Komar naj bi lani prejela slabih 7000 evrov regresa.

Dagmar Komar, nekoč direktorica kabineta za upravljanje neodvisnih družb Zavarovalnice Triglav, ki so jo pod prejšnjim predsednikom uprave Andrejem Kotičem premestili na mesto svetovalke uprave, naj bi lani prejela slabih 7000 evrov regresa, je poročal Pop TV. To je primerljivo z najvišjimi regresi članov Triglavove uprave.

Danes kot direktorica agencije za upravljanje kapitalskih naložb v višino regresov ne bo posegala, saj so zanje po njenem mnenju odgovorne uprave podjetij. "Ni pravi trenutek, da bi si družba izplačala višji regres od minimalnega," je povedala za 24ur.

Kot še poroča Pop TV, so podatke o višini regresa preverili tudi pri Komarjevi. Vendar se višine lanskega regresa ni spomnila, se je pa spomnila letošnjega regresa, ki je manjši od 700 evrov.

Pahor v sredo na obisk
V sredo bo premier Borut Pahor skupaj z nekaterimi ministri obiskal agencijo za upravljanje kapitalskih naložb, so danes sporočili iz kabineta predsednika vlade. Agencija bo na sestanku predstavila osnutek strategije upravljanja kapitalskih naložb, ki bo podlaga za upravljanje z naložbami države in bo določala strateške državne naložbe. Vlada naj bi predlog strategije v DZ poslala do 30. junija.

Predsednik vlade se je za obisk dogovoril tudi s predsednico sveta agencije Aljo Markovič Čas, s katero se je v sredo sestal na kratkem pogovoru.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.