Slovenija
5762 ogledov

Negibno je ležal v vodi, nato pa ... Policija prosi za pomoč!

morje Pula Dusko Marusic/PIXSELL
Moškemu so takoj nudili pomoč.

Mimoidoči je včeraj dopoldne v morju pri plaži AC Jadranka v Izoli opazil moškega, ki je negibno ležal v vodi in se ni odzival. Takoj so mu nudili pomoč, ga oživljali in nato z reševalnim vozilom odpeljali v bolnišnico v Izoli. Trenutno je v komi. Policisti želijo ugotoviti njegovo identiteto, zato prosijo za pomoč vse, ki bi o njem kaj vedeli.

Pri pregledu plaže in bližnje okolice in z drugim zbiranjem obvestil namreč niso našli predmetov ali dokumentov, na podlagi katerih bi lahko ugotovili, kdo je, so sporočili s Policijske uprave Koper.

Moški je srednje rasti, star med 55 in 65 let, nekoliko čokate postave, temno rjavih in sivih krajših las, z izrazito močnimi obrvmi in ovalnega obraza. Na desni prsnici ima brazgotino od operativnega posega.

Vse, ki bi o njem imeli kakršno koli informacijo, prosijo, da to čim prej sporočijo na policijsko postajo Izola, na telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon 080 1200 oziroma da obvestijo najbližjo policijsko postajo.

Reševanje planincev Slovenija Evakuacija uspešna, poglejte to razdejanje Tim Shaddock Magazin Rešili kapitana in njegovo psičko po dveh mesecih na morju!

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 19:48 20.julij 2023.

    Zanimivo, da ga še nihče ni pogrešil.