Slovenija
23241 ogledov

Nekateri trgovci jo ukinjajo, drugi pa uvajajo

Drive In City park v Ljubljani
1/7
Anže Petkovšek Spletni nakup hrane in Drive In v City parku Ljubljana.
Mercator, Spar in Leclerc vsak po svoje.

Spar Slovenija ima pri nakupovalnem centru Citypark v Ljubljani vse pripravljeno za odprje drive-ina. Kdaj točno se bo to zgodilo, nam sicer niso želeli zaupati. "Projekt spletne prodaje je v fazi razvoja, zato vam datuma vstopa na trg ne moremo podati," so bili skromni ob naših vprašanjih. "O vseh novostih na tem področju vas bomo pravočasno obvestili."

Trenutno je v Sloveniji sicer živila preko spleta mogoče naročati le pri Mercatorju, saj so se pri Leclercu poleti odločili, da bodo svojo spletno trgovino zaprli. 30. junija 2017 so kupce obvestili, da zapirajo vrata E.Leclerc Drive Slovenija. 

Generalni direktor družbe Spar Igor Mervič je na novinarski konferenci marca letos povedal, da tudi pri Sparu razmišljajo o vzpostavitvi spletne trgovine, a ocenjujejo, da zanjo še ni nastopil pravi čas. Dodal je, da jo bodo odprli, ko bodo presodili, da za njeno vspostavitev obstajajo ekonomsko upravičeni razlogi. Glede na to, da je, sodeč iz fotografij, pri Cityparku že vse urejeno za prevzem blaga, bo ta čas očitno nastopil zelo kmalu.

V Šiški že gradijo nov nakupovalni center

Spar, oziroma natančneje Spar Europen Shopping Centrs, je sicer začel gradnjo novega nakupovalnega središča v Šiški, ki bo predvidoma zgrajen do jeseni 2019. Nakupovalni center bo imel več kot 32.000 kvadratnih metrov najemnih površin, okoli 1.600 parkirišč in 90 trgovin. Računajo, da bodo z novim centrom omogočili približno 700 novih delovnih mest, medtem ko naj bi za gradnjo potrebovali dodatnih 1000 do 1500 ljudi.

Spar center Celovška Slovenija Razkrili podrobnosti nakupovalnega centra v Šiški Načrt za nakupovalni center v Šiški Slovenija Stroji bodo zabrneli še letos Načrt za nakupovalni center v Šiški Ob Celovški cesti Slovenija Šoping centra zaradi dveh sosedov še ni

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.