Slovenija
75 ogledov

"Nekdo bi rad na oblast prek trupel"

(Foto: Iztok Golob) Žurnal24 main
Oskrunjenje. Župan Mihael Prevc je odgovoril na grafitarske grožnje na pokopališču v Selcih.

Železniki. Neznani vandali so v noči na prejšnji petek pokopališče v Selcih oskrunili z grafiti in grožnjami županu Mihaelu Prevcu. “Dejanje obsojam, nekdo bi očitno rad prišel na oblast prek trupel,” je dejanje komentiral Prevc.

Predvolilna bitka je očitno prešla vse meje zdravega razuma.
Mihael Prevc

“Kriminalno dejanje”
S prstom ne morem pokazati na nikogar, je pa predvolilna bitka očitno prešla vse meje zdravega razuma,” je dodal. Dejanje je označil za kriminalno, se pa s tem ne namerava ukvarjati in primera ni prijavil policiji.

Sramota za kraj
Grožnje je vseeno vzel resno. “Seveda so takšne grožnje, ko me nekdo pošilja na pokopališče, lahko resne,” je povedal in v isti sapi dodal, da ga ne omejujejo. “To, kar se dogaja, je predvsem sramota za Železnike in Selško dolino,” meni in ugotavlja, da “očitno nekateri še ne obvladajo kulture volilne kampanje”. Zatrdil je, da mu taki poskusi “kvečjemu vlivajo več energije in poleta, da ta teden predstavim svoje cilje in ideje za naslednji mandat”.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.