Slovenija
41 ogledov

Nesreča v trojanskem predoru

(Foto: Barbara Milavec) Žurnal24 main
Podobno kot včeraj tudi danes na naših cestah prihaja do zastojev in čakanja na mejnih prehodih. Strpnost za volanom ne bo odveč.

Gost promet z zastoji je na cesti Šmarje - Dragonja in pred predorom Karavanke v smeri Avstrije, kjer je kolona dolga približno pet kilometrov. Voznikom na Prometno-informacijskem centru za državne ceste (PiC) svetujejo uporabo izvoza Lipce. 

Na nekaterih mejnih prehodih je na prestop meje treba čakati. Na Dragonji boste na vstop in izstop iz države čakali 30 minut, na Sečovljah  za vstop 15 minut, za izstop pol ure, na Gruškovju se čaka 30 minut za vstop in 20 minut za izstop iz države.

Zapore zaradi prireditev

Zaradi prireditev bodo danes zapore na nekaterih slovenskih cestah. Polovična zapora bo na cesti Nova Gorica - Tolmin v Kanalu med 15. in 18. uro.

Preden se odpravite na pot, preverite trenutne razmere na straneh prometno-informacijskega centra. Vozite strpno in vožnjo prilagodite razmeram na poti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.