Slovenija
38 ogledov

Neuradno: Janković gre na volitve

Zoran Janković (Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
Ljubljanski župan naj bi v ponedeljek v mestni hiši oblikoval stranko. Z njo bo nastopil na parlamentarnih volitvah, sta ob sklicevanju na neuradne vire poročali Pop TV in RTV Slovenija.

"Župan je včeraj povedal, da bo, ko se bo odločil, to tudi sporočil," nam je povedala tiskovna predstavnica Zorana Jankovića Teja Kolenc. Dodaja, da se od včerajšnje tiskovne konference "ni spremenilo nič".

Kot je poročal Pop TV, se je ljubljanski župan Janković odločil, da bo kandidiral na predčasnih volitvah, ki bodo 4. decembra. V ponedeljek naj bi na sedežu mestne hiše oblikovali stranko in ne liste, kot se je pred tem ugibalo.

Po besedah podžupana Aleša Čerina naj bi Janković imel zelo veliko podporo. Podžupan je namreč tudi eden izmed bolj aktivnih pri oblikovanju stranke. Za televizijo županove kandidature ni niti potrdil niti zanikal.

Novica je aktualna od popoldneva, ko je tajnik SD Uroš Jauševec na svojem Facebook profilu zapisal: ''Kocka je padla, ljubljanski Jay-Z gre na volitve ... uničit levico ...,'' še poroča Pop TV.

Komentarjev 15
  • privat 08:33 13.oktober 2011.

    Tudi Kučan ni naredil nič za boljšo Slovenijo...za socialno Slovenijo!¨! Kako Slovenijo imamo po njegovi zapuščini...polno lopovov ,lažnivcev itd..

  • Fertel 22:48 06.oktober 2011.

    Ooooj, stranka za spremembo namembnosti zemljišč je rojena...Ampak voliti koga od politikov zadnjih 20 let ali njihovih pomagačev, ki so pridno uničevali Slovenijo, to je pa že noro, ampak zgleda da je norcev veliko.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 22:22 06.oktober 2011.

    Veteran@:pa povej,kdo bi bil tak,pa ,da ne bi kradel??Trenutno ga v Sloveniji ni,zato je Jankovič še najboljša opcija,vsaj RKC in Vatikanu ne bo dajal!!