Slovenija
21 ogledov

Nevarne žičke v otroški igrači

Plišasta igrača Štorko. ZPS
Zaradi napake v proizvodnem procesu je uvoznik s trga umaknil plišasto igračo Štorko. Žičke, ki so v nogicah plišaste igrače, namreč lahko med igro predrejo tkanino in pogledajo ven.

"To predstavlja nevarnost poškodbe," so zapisali na spletni strani Zveze potrošnikov Slovenije. Informacij o morebitnih poškodbah pa uvoznik za zdaj še ni prejel.

Igrača je sicer pred začetkom uvoza prestala teste na Zavodu za zdravstveno varstvo Maribor. Opravljene so bile analize fizikalnih in mehanskih lastnosti, vnetljivosti in kemijskih lastnosti v posameznih barvah tekstila. Na napako na izdelku pa je uvoznika opozorila stranka.

Uvoznik izvaja prostovoljni odpoklic s trga, potrošnike pa poziva, naj igračo vrnejo v najbližjo trgovino Baby Center. Račun ni potreben.

Plišasta igrača Štorko. | Avtor: ZPS ZPS
Za dodatna pojasnila se lahko obrnete na Čuri Muri d.o.o, Letališka 27, 1000 Ljubljana, tel: 01/5197662 ali na prodajalca: Baby Center d.o.o., Letališka cesta 3 c, 1000 Ljubljana, poprodajna služba: 080 28 81.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.