Slovenija
140 ogledov

Nežo odpeljali iz Padove

Neža Arnolj Facebook
Neže več ne zdravijo v Padovi, ampak so jo prepeljali drugam. Kam, starša nista sporočila, kot pravita, zaradi pritiskov iz Ljubljane.

"Neža je bila v bolnišnici v Padovi deležna zdravljenja in prejela seznam potrebnih zdravil, hkrati pa se ji je ponudila pot k rehabilitaciji, zaradi česar je včeraj, v torek, 6. decembra, zapustila bolnišnico v Padovi," sta na facebookovi strani Za Nežo gre objavila njena starša zala in Matej Arnolj. "Iz bolnišnice je odšla mirna in brez bolečin."

PREBERITE ŠE: 

Dodajata, da sta se zaradi izkušenj v Padovi in raznih pritiskov iz Ljubljane, predvsem na osebje bolnišnice v Padovi, odločila, da tokrat ne bosta sporočila lokacije, kjer se nahaja Neža. "Prepričana sva, da vsi, ki spremljate Nežino zgodbo, ter nam nesebično in iz srca pomagate, razumete in sprejemate to odločitev," sta zapisala in izrazila zahvale vsem, ki darujejo za Nežino zdravje in ji namenjajo dobre misli in molitve.

Dveletno Nežo  ki so jo zdravili v Univerzitetnem kliničnem centru (UKC) Ljubljana, so starši v Padovo odpeljali na lastno odgovornost. Pri zdravljenju deklice v UKC Ljubljana je namreč prišlo  do zapletov, zaradi katerih starši našim zdravnikom niso več zaupali in so jo želeli prestaviti na zdravljenje v tujini. Zdravniki v UKC so sicer predlagali, da bi deklico še naprej zdravili v UKC.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 45
  • stanekos 20:48 08.december 2016.

    Slovenec res ne rabi tujca za sovražnika, ko pa je že domačih dovolj. Fak, kakšni škodoželjni komentarji o vzgibih staršev za zdravljenje njihovega ubogega otroka.Slovenceljni hudobni.

  • klepetava 10:59 08.december 2016.

    ... prebiraš komentarje ..."Super" ste! Po mojem mnenju je potrebno dobre misli usmeriti v nedolžnega otroka. Starši pa ...že vedo, menda!

  • 1slovenka 10:53 08.december 2016.

    ...v takem primeru se daruje za druge ,bolne ali revne otroke