Slovenija
65 ogledov

"Ni fer, ko ste vi štrajkali, smo vas vsi podpirali"

Slovenska policija
1/2
PrtScr Facebook
Po včerajšnjih protestih v Ljubljani se je na Facebooku vnel pravi besedni boj. Med drugim so na strani, ki nosi ime Slovenska policija, objavili, da se vse zgodi z razlogom. Na omenjeno izjavo se je odzvalo veliko uporabnikov. Policija odgovarja, da ne gre za njihovo uradno stran.

Po včerajšnjih protestih, ki so se spet končali z izgredi posameznikov, je na Facebook strani Slovenska policija nekdo objavil sporočilo: "Vse se zgodi z razlogom." Ogorčeni uporabniki Facebooka so se takoj odzvali na nespametno objavo.

"Poslušam na Slo 1 tega ministra, ki naklada, da je vse "ZAKONSKO OPREDELJENO" ... pa si mislim ... če te vidm na cesti, boš jedu beton ... pa nisem nasilen poba, sem bil vedno za policijo, vendar to, kar vidim zadnje dni ... vidim, da delate za tiste tam gor in niste za ljudi ... tko da žal ... stvari se spreminjajo z razlogom ...," je zapisal eden izmed uporabnikov.

Nato pa se je vsul plaz komentarjev. In sicer: "Slovenska policija ponos leta 1991 - zdaj pa tolčete po svojem ponosu - zamislite se."

"Kakšen razlog neki je moral biti, da pretepate mirne protestnike? Malo se zamislite, kdo vse je v vaših vrstah in kako zganjate nad narodom."

"Ni fer, ko ste vi štrajkali, smo vas vsi podpirali, zdaj pa nam na vaš način vračate - hvala vam lepa."

Policija: "Ne gre za uradno stran"

Za pojasnilo, zakaj takšna objava Slovenske policije, smo vprašali na Generalno policijsko upravo. Vesna Drole nam je pojasnila, da ne gre za njihovo uradno Facebook stran. "Z upravljalcem tega profila, ki prav tako ni policist, smo se pred časom že pogovorili in mu predlagali, da spremeni ime profila, v najslabšem primeru pa vidno zapise, da to ni uradna stran policije, kar je tudi storil. Očitno je omenjeni  upravljalec to oznako ponovno umaknil, zato vas obveščamo, da se od vseh njegovih navedb distanciramo, saj gre izključno za njegovo osebno mnenje."

Kot je še dejala, naj bi isti posameznik upravljal Facebook stran Slovenske vojske.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.