Slovenija
2359 ogledov

Noro: Najprej trčil v steber na bencinskem servisu, nato še v policiste

policija, luči Profimedia Policijske luči.
31-letnik bo danes priveden pred sodišče.

Včeraj okoli 21. ure so policijo iz bencinskega servisa ob avtocesti obvestili, da je voznik osebnega avtomobila znamke Audi avstrijskih registrskih oznak pri vožnji vzvratno trčil v steber točilnega mesta in ga poškodoval, po trčenju pa nadaljeval z vožnjo proti Obrežju, so sporočili s Policijske uprave (PU) Novo mesto.

Policisti so na podlagi opisa vozilo izsledili in ga na Obrežju ustavljali. Voznik Audija, ki je vozil nezanesljivo in pri tem ogrožal ostale udeležence v prometu, je pri ustavljanju vozila trčil še v službeni avtomobil policije in ga poškodoval.

Policisti so ugotovili, da gre za 31-letnega državljana Hrvaške, ki je imel v litru izdihanega zraka 0,70 miligramov alkohola.

Odvzeli so mu prostost, ga odpeljali v prostore za pridržanje, danes pa ga bodo z obdolžilnim predlogom privedli pred pristojno sodišče, so še dodali na PU Novo mesto.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.