Slovenija
63 ogledov

Nov mladinski portal Zapik.si

a mladinskem portalu trenutno dela več novinarjev kot denimo na Dnevnikovem port Žurnal24 main
Mediji. Klub študentov hoče poglobljeno poročati o mladinskem dogajanju in aktualni problematiki.

Zapik.si je ime novega mladinskega spletnega portala, ki je začel delovati pod okriljem Kluba študentov Kranj (KŠK). Poročal bo o mladinskem dogajanju in aktualni problematiki na Gorenjskem.

“V KŠK imamo foto- in videosekcijo ter revijo Zapik. Vse tri so do zdaj delovale precej nepovezano, imajo pa velik potencial,” je odločitev za zagon novega portala pojasnil urednik Jan Grilc.

“Vsebine niso take kot na uveljavljenih portalih. Ne bomo se ukvarjali z dnevnim dogajanjem, ampak bomo poskušali o zadevah pisati bolj poglobljeno,” vidi in poudarja izvirnost novega spletnega portala. Prepričan je, da bodo teme, o katerih so do zdaj pisali v mesečniku Zapik, veliko bolj 
aktualne.

Pri ustvarjanju vsebin bodo sodelovali dijaki in študentje, ki jih zanima novinarsko delo. V redakciji trenutno sodeluje deset novinarjev, štirje snemalci montažerji in 15 fotografov. Koliko je zagon portala stal in koliko bo predvidoma stala produkcija, pa nam v petek Grilc ni zaupal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.