Slovenija
10297 ogledov

Nova prepoved na ljubljanski severni obvoznici

severna obvoznica Anže Petkovšek
Z današnjim dnem se spreminja režim na ljubljanski severni obvoznici.

Dars obvešča voznike, da je od danes po severni ljubljanski obvoznici H3 prepovedan promet za tovorna vozila nad 7,5 t v obe smeri. "Ukrep bo trajal do zaključka obnove odseka Nove Jarše–Zadobrova (predvidoma do konca avgusta). S tem bomo zagotovili večjo pretočnost in večjo varnost ob delovišču," so pojasnili. 

Na severni ljubljanski obvoznici še vedno potekajo dela med Zadobrovo in Novimi Jaršami. Poteka rekonstrukcija priključka Leskovškove ceste na severno Ljubljansko obvoznico, ki bo razbremenil prometne razmere na tem delu. 

Dela potekajo tudi drugje po državi. Do noči na sredo bo promet med Senožečami in Razdrtim proti Ljubljani potekal po enem pasu. Danes bodo do 20. ure med priključkoma Domžale in Arja vas proti Mariboru na različinih lokacijah zaradi krpanja vozišča. 

Od 21. do 23. marca bo med 8. in 16. uro promet skozi predor Karavanke potekal izmenično enosmerno, s čakanjem pred predorom. 

Na cesti Bled - Lesce je pri odcepu za Šobec izmenično enosmerni promet zaradi gradnje krožnega križišča Šobec. Lahko prihaja do zastojev. Cesta čez Pavličevo sedlo bo na avstrijski strani do 31. marca 2023 zaprta zaradi del. Do septembra 2023 bo na cesti Litija - Zagorje pri Šklendrovcu zapora vsako soboto med 7.30 in 13.30. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.