Slovenija
7036 ogledov

Nova zagata: Urška Klakočar Zupančič spet na Dunaj

Urška Klakočar Zupančič na Dunaju Parlamentsdirektion Johannes Zinner
Neuradno: enodnevni obisk podaljšali v dvodnevnega.

Predsednica državnega zbora Urška Klakočar Klakočar Zupančič je v izjavi, ko je odgovorila na kritike zaradi obiska Dunaja 1. januarja letos, kamor je potovala z vladnim letalom falcon, povedala, da je že čez teden dni ponovno vabljena na Dunaj. 

Še brez uradnih informacij

Predsednik avstrijskega parlamenta Wolfgang Sobotka je predsednico državnega zbora (DZ) Urško Klakočar Zupančič povabil na slovesno odprtje prenovljenega parlamentarnega poslopja.
Slovesnost bo na Dunaju v četrtek, uradne informacije o obisku pa smo iz državenga zbora prejeli v torek, pozno zvečer, tik pred začetkom uradnega obiska. 

Enodnevni obisk podaljšali v dvodnevnega

Predsednica DZ, ki je pojasnila tudi, da je za novo leto na Dunaj s falconom potovala iz družinskih razlogov, v avstrijsko prestolnico tokrat potuje z avtomobilom. Enodnevni obisk so tega podaljšali v dvodnevni obisk. 

"Prvi dan obiska se bo predsednica Državnega zbora mag. Urška Klakočar Zupančič v Gradcu udeležila pogovora s predsednico Kulturnega društva Člen 7 za avstrijsko Štajersko Susanne Weitlaner.
Drugi dan obiska pa se bo predsednica Državnega zbora mag. Urška Klakočar Zupančič udeležila slovesnosti in sprejema ob odprtju prenovljenega poslopja parlamenta Republike Avstrije,"
so sporočili iz DZ.

 

 

 

 

 

 

Komentarjev 14
  • munja 17:50 12.januar 2023.

    Nas lahko za nekaj dni obvarujete z vestmi o predsednici DZ?? Kufer je že malo prepoln.

  • anica00 14:41 11.januar 2023.

    Koliko ur na dan vadi svoj sexi nasmeh?

  • bobubob 17:41 10.januar 2023.

    Kdo nam pa kaj more ! Volilci so povedali svoje. Sedaj je vendar čas žetve. Zahvala Janši, da nam je pomagal zmagati !