Slovenija
14769 ogledov

Novi paketi Telekoma. Se splača?

Telekom Slovenije Saša Despot
Prenova Telekomovih fiksnih paketov.

Po novem je v vseh paketih, ki vsebujejo internet, televizijo in telefonijo, na voljo možnost ogleda nazaj za sedem dni. Višje so tudi hitrosti internetnega dostopa, v pakete pa je vključenih še več minut pogovorov v vsa slovenska fiksna omrežja.

Novi paketi Trio, ki vključujejo internet, televizijo in telefonijo, prinašajo poenostavljeno in še bolj pregledno ponudbo naročniških paketov, so sporočili iz Telekoma Slovenije. Cene paketov, ki so nadomestili dosedanje pakete TopTrio, se gibljejo od 39,90 do 55,99 evra, odvisno od hitrosti interneta, števila televizijskih programov ter minut pogovorov v vsa fiksna slovenska omrežja.

Paketi TopTrio Brezžični, TopTrio Enostavni, TopSolo, TopSolo TV in TopSolo Brezžični so se preimenovali v pakete Trio Brezžični, Trio Enostavni, Solo, Solo TV, Solo Brezžični.

Prav tako so prenovili pakete Modri, ki poleg omenjenega vključujejo še mobilno telefonijo. Za novi paket Modri Svet je treba odšteti 69,99 evra mesečno, za Modri Net pa 57,99 evra. Glede slednjega v družbi pravijo, da je optimalna izbira za vse, ki ne potrebujejo obsežne programske sheme, temveč želijo predvsem zanesljiv in hiter internet.

telekom slovenije Slovenija Telekomu spet grozi astronomska odškodnina

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 10
  • sasquatch 08:45 06.februar 2018.

    operater ima isti strošek, če ti odpre pipico na 5, 10 ali na 100mbit/s prenosa. zaračunavanje višje hitrosti je samo odiranje naroda. od 200+ tv programov so mogoče uporabni in gledljivi trije, ki jih najdeš le v najdražjem paketu. 3/4 ...prikaži več tv programov je regionalnih, ki cel dan predvajajo iste reklame 3-eh podjetij iz 2-eh bližnjih vasi.

  • Avatar praufo
    praufo 19:53 05.februar 2018.

    kakšnih 20 let nazaj je bil račun pri mobitelu 10-15 jurjev, kar bi blo danes 100€, kabelska niti ni bla tako draga, net pa poglavje zase, ampak tehnologija neprimerljiva, danes je hudo razvita, vse širokopasovno, brzina gre v višave, ... ...prikaži več. ampak to je avtocesta, drugo je pa vsebina oz storitve in operaterji dražijo in le preprodajajo vsebino ... zasičeni smo pa z vsem , sploh pa z reklamni oglasi

  • ode 17:34 05.februar 2018.

    Račun za Januar 2018: Mobilna telefonija Enostavni A (z pogovori) + Top trio B na optiki - internet, televizija (standard paket), fiksni telefon + elektrika = 81,96 EUR za plačilo