Slovenija
29283 ogledov

Novo o stanju v Sloveniji: Novi okuženi, več hospitaliziranih

Covid-19, UKC Ljubljana Matej Povše za UKC LJ Covid-19, UKC Ljubljana
Po dolgem času se je število hospitaliziranih spet povečalo.

V četrtek so ob 828 opravljenih testih potrdili dve novi okužbi s Sars-CoV-2. S tem je bilo v Sloveniji skupaj potrjenih 1479 primerov okužb. 

Zaradi bolezni covid-19 je hospitaliziranih šest oseb, ena več kot včeraj, na intenzivni enoti ni nobenega bolnika. 

 | Avtor:

Kot smo že pisali, o novem primeru okužbe s Sars-CoV-2 poročajo iz jeseniške splošne bolnišnice, kjer so okužbo potrdili pri medicinski sestri.

Koronavirus - UKC Ljubljana Potrjeno Slovenija Nova okužba pri medicinski sestri z jeseniške bolnišnice

Zaradi epidemiološke situacije je v karanteni več oseb, prav tako so doma otroci drugega razreda, vendar ni jasno, ali gre za povezavo z medicinsko sestro.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 10
  • marko50 09:19 06.junij 2020.

    Kaki epidemiji? Kako razkuževanje? Pa kaj ste fu..... Poznate koga ki je bil okuzen? Zbudite se že enkrat pa nena bedarij pišite.

  • Janez 07:13 06.junij 2020.

    Ljudje so se po ukinitvi oz. preklicu epidemije preveč sprostili. Če greš v trgovino si večina obiskovalcev ne razkuži rok, pogosto pa dozirniki za razkužila ne delujejo. Navedeno lahko potrdim, ker sem doživel.

  • Avatar praufo
    praufo 20:45 05.junij 2020.

    ne vem kam to vodi, v čisto blokado sistema in psihični zlom državljanov ... danes ena šola, pa jutri bolnica, pa spet zaprejo, potem bodo našli enega na upravni enoti, pa bodo to spet zaprli, kakšen se bo najdu na ...prikaži več občini, pa bo tam spet vse zaprto ... zgodba brez konca, po tem bo pa prišlo čudežno cepivo in folk bo zjutraj ob 4 uri že čakal v vrsti, pa še plačal ga bo ... za eno fake zadevo, tako kot iphone, čudežni telefon ... kaj dela propaganda? čudeže!