Slovenija
40287 ogledov

Novo opozorilo Arsa. Tako se bo gibalo po državi.

Zima
Arso je zjutraj podal novo opozorilo.

Na Agenciji za okolje RS so zjutraj izdali vremensko opozorilo: "V nedeljo pričakujemo močne padavine v zahodni Sloveniji. Padlo bo predvidoma od 70 do 120 milimetrov padavin. Meja sneženja bo na okoli 1500 metrov nad morjem. Na območju Julijskih Alp se bo nevarnost snežnih plazov povečala na 4. stopnjo."

Nekaj padavin že danes 

Danes bo glede na napoved vremenoslovcev z Arsa oblačno, ponekod tudi megleno. Na vzhodu države bo suho, drugod bo občasno deževalo. Meja sneženja se bo dvignila do okoli 1500 metrov nad morjem," napovedujejo. Ob morju bo pihal zmeren do močan jugo. Najvišje dnevne temperature bodo od 1do 6, na Primorskem okoli 15 stopinj Celzija.

Jutri bo oblačno. Dež se bo na zahodu še okrepil in se sredi dneva in popoldne postopno širil proti vzhodu. Gibanje padavin tudi danes čez dan spremljajte na tej povezavi. 

Vreme: Radarska slika padavin Vreme Slovenija Radarska slika padavin

Najnižje jutranje temperature jutri bodo od 0 do 4, na Primorskem okoli 12, najvišje dnevne od 2 do 7, na Primorskem do 15 stopinj Celzija. V noči na ponedeljek bo dež prehodno ponehal, nekoliko se bo ohladilo.

V ponedeljek in torek bo pretežno oblačno. Predvsem v zahodnih, občasno pa tudi v osrednjih krajih, bodo spet krajevne padavine. Meja sneženja bo na nadmorski višini okoli 700 m.

Napoved od 9. do 14. decembra

V sredo bomo še pod vplivom ciklonskega območja, nato pa se bo težišče vremenskega dogajanja preneslo bolj proti zahodu, kaže vremenska slika.

V sredo bo prevladovalo oblačno vreme s pogostimi padavinami. Meja sneženja bo večinoma med 500 in 800 m nad morjem. Od četrtka do ponedeljka kaže na večinoma suho vreme, z meglo po nižinah in nekaj sonca predvsem na Primorskem in v višjih legah.

Vreme preglednica | Avtor: Arso Arso

Zima Severe Weather Europe Slovenija Resno opozorilo glede novih pošiljk

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • plunexma 15:16 06.december 2020.

    www︎.︎Devmar︆.︆net - oddličen prrojekt za odrrasle, ki želijo najti parrtnerja za seks

  • blogopox 11:49 06.december 2020.

    www︎.︎Devmar︆.︆net - odličen projekt za odrrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • liranoc 08:39 06.december 2020.

    www︎.︎Devmar︆.︆net - odličen projekt za odrasle, ki želikko najti partnerja za seks