Slovenija
16060 ogledov

Novost pri Pošti Slovenije

generalni direktor Pošte Slovenije mag. Boris Novak ob odkritju prenovljene table na sedežu PS v Mariboru Pošta Slovenije
Pošta Slovenije danes predstavlja - kot izpostavljajo sami - pomemben korak pri svojem poslovanju.

"Z današnjim dnem Skupina Pošta Slovenije stopa na trg z novo oblikovno podobo, ki predstavlja nov pomemben korak v našem poslovanju. Gre za ureditev in poenotenje politike blagovnih znamk matične družbe Pošta Slovenije, njenih odvisnih družb, izdelkov in storitev," so sporočili s Pošte Slovenija.

Oblikovna podoba Pošte Slovenije se ni spreminjala vse od njene ustanovitve oziroma začetka samostojnega delovanja leta 1995. Vizualna podoba Pošte Slovenije oz. Skupine Pošta Slovenije še naprej ohranja prepoznaven, tradicionalen barvni sistem z rumeno in črno barvo ter posodobljen simbol poštnega roga. Spremenjen je tudi korporativni slogan  iz "Zanesljivo vsepovsod" v "Zanesljivo z vami".

"Trendom v okolju se, skladno z načelom družbene in okoljske odgovornosti, prilagajamo tudi z uvajanjem novih ekoloških vozil v svoj vozni park," pri tem poudarjajo na Pošti Slovenije.
 
Ob predstavitvi novosti je generalni direktor Pošte Slovenije mag. Boris Novak izpostavil,  da je pred skupino še veliko izzivov. Nanje odgovarja nov Strateški razvojni program Skupine Pošta Slovenije 2017–2022.  

"Pri svojem poslovanju v prihodnje bomo osredotočeni na nekaj ključnih ciljev: ustvarjali bomo inovativne produkte in rešitve po meri posamezne stranke, v treh ključnih stebrih: prenos sporočil in paketov, logistične storitve in informacijske storitve. Rast bomo dosegali tudi s širitvijo na tuje trge v širši regiji, prav tako pa z akvizicijo družb s kompatibilno oziroma dopolnilno dejavnostjo. V okviru Skupine PS bomo vstopili na mednarodni trg na področju logističnih storitev, informacijskih storitev, spletne prodaje in na področju t. i. hibridne pošte ter storitev 3D-tiska."

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
  • ljubodoma 00:43 07.november 2017.

    kdaj bo privat pošta in bo delala brez miljonskih provizij . . . ! ?

  • ljubodoma 00:43 07.november 2017.

    ne veš a si na ciganski tržnici ali si prišel na poštno banko; kje je tat, ki jo je ukradel ?

  • ljubodoma 00:41 07.november 2017.

    prokleta rdeća pošta naj poštne predale ima odprte 24 ur/dan, kot je to v Avstriji, ne pa da ima prvo komunistićki delovni čas - proklete rdeće svinje; kje si še videl 8 - 10.30 - proklete ptt zelje & comp ...prikaži večp in zakaj ni nobena pošta odprta od 7. ure zjutraj - prokleti gnoji !