Slovenija
46 ogledov

Obiski prepovedani tudi na Kliniki Golnik

gripa Shutterstock
Prepoved obiskov velja do preklica oziroma predvidoma do 28. februarja.

Zaradi povečanega števila respiratornih okužb oziroma gripe in drugih virusnih obolenj dihal po celotni Sloveniji je Klinika Golnik od danes zaprta za obiske. Svojce bolnikov prosijo, naj obvestilo v celoti upoštevajo in tako preprečijo prenos okužb iz širšega okolja na svojca, ki se zdravi na njihovi kliniki, so sporočili s klinike.

Delna omejitev v bolnišnici Celje 

Z današnjim dnem so ponovno prepovedali tudi obiske v Splošni bolnišnici Celje. Omejitve veljajo na Oddelku za hematologijo in onkologijo. "Na tem oddelku se namreč zdravijo imunsko najbolj ogroženi pacienti, ki jih želimo s tem ukrepom zaščititi pred dodatnimi okužbami," pojasnjujejo v bolnišnici.

Na vseh ostalih bolnišničnih oddelkih obiski ostajajo tudi vnaprej omejeni na enega zdravega odraslega obiskovalca. Novo pri ureditvi obiskov na teh oddelkih pa je, da se morajo vsi obiskovalci ob prihodu na bolnišnični oddelek nujno javiti zdravstvenemu osebju in se nato ravnati v skladu z njihovimi navodili.

Od danes velja tudi popolna prepoved obiskov v ljubljanskem kliničnem centru. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.