Slovenija
1275 ogledov

Obsežen požar pod Šmarno goro še ni pogašen

Novice: gasilec požar Profimedia
Zagorelo je v gospodarskem poslopju, v katerem je bila živina.

Danes okoli 13. ure so bili ljubljanski policisti obveščeni o požaru na enem izmed gospodarskih objektov v Zavrhu pod Šmarno goro. Šlo je za požar večjega obsega na objektu (40x80 m), katerega streha je prekrita s sončnimi celicami.  

Na kraju še vedno posredujejo enote za gašenje, ki zaradi velikega obsega pogorišča zagotavljajo požarno varnost, požar ni še v celoti pogašen. 

Policisti so sporočili, da vzrok za požar še ni znan, z ogledom bodo začeli takrat, ko bodo vzpostavljeni varni pogoji za delo. 

V požaru je nastala večja gospodarska škoda, saj je pogorelo celotno ostrešje večjega gospodarskega poslopja, na katerem je bila, kot omenjeno, tudi sončna elektrarna. Del stavbe se je porušil. 

Po do sedaj znanih podatkih v dogodku ni bil nihče poškodovan, prav tako  so bile iz poslopja rešene vse živali, ki prav tako niso poškodovane. 

Vse okoliške prebivalce policija naprošaa, naj se ne približujejo objektu, naj ne ovirajo dela interventnih služb, nevarnosti razširjanja dima pa ni več. 

Požar, Srednja vas pri Šenčurju, gasilci, gašenje VELIK POŽAR Gorenjska Poškodovani trije gasilci požar, samovžig sekancev, Luže, občina Šenčur, gasilci, gašenje KRANJ Kranj V obsežnem požaru velika škoda

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 11
  • Luksi 18:55 04.september 2023.

    Da bodo vedeli ostali, kaj se zgodi, ko daš v javnost obisk policije pred protesti...