Slovenija
2626 ogledov

V obsežnem požaru za več sto tisočakov škode

požar Šentvid
1/6
Žurnal24
V četrtek popoldne je zagorelo na območju Šentvida v Ljubljani.

V skladišču na Plemljevi ulici v Ljubljani je v četrtek nekaj po 18. uri prišlo do požara. Šlo je za požar večjega obsega. "Na kraju so posredovali gasilci, ki so objekt v velikosti okoli 2000 kvadratnih metrov pogasili," so sporočili s PU Ljubljana. Policisti so včeraj zavarovali kraj dogodka in pričeli z zbiranjem obvestil, danes dopoldne pa bodo kriminalisti pričeli z ogledom. V tem trenutku vzrok za nastanek požara še ni znan. 

K sreči v požaru ni bil nihče poškodovan, nastalo pa je za nekaj sto tisoč evrov škode. V objektu, kjer imata skladišče dve oškodovani podjetji, po do zdaj znanih podatkih v času požara ni bilo nikogar.  

Požar so pogasili gasilci Gasilske brigade Ljubljana in 12 prostovoljnih gasilskih društev sektorja Zahod Gasilske zveze Ljubljana.

V tem primeru ne gre za isti objekt, ki je bil poškodovan v lanskem požaru, poudarjajo na policiji, se pa objekt, ki je zagorel včeraj, nahaja v neposredni bližini kraja, kjer je zagorelo lani. Spomnimo, v požaru konec novembra lani je nastala večmilijonska škoda

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.