Slovenija
15075 ogledov

Odlična novica za vse uporabnike Telemacha

Telemach Telemach Spoznajte vse napredne možnosti EON-a.
Do 31. avgusta bodo za uporabnike Telemacha odklenjeni vsi programi v ponudbi in vsebine Video kluba. Tako bodo lahko vsi Telemachovi uporabniki brezskrbno in neomejeno uživali ob spremljanju svojih najljubših vsebin.

"Poletje je čas počitnic in dopustov, ki jih želimo našim uporabnikom še dodatno popestriti. Zato smo se odločili, da do konca avgusta odklenemo vse programe in tako omogočimo neomejeno izbiro vsebin, ki jih ponujajo naši paketi," je povedala Ditka Maučec, ki je pri Telemachu odgovorna za področje marketinga in razvoj produktov.

Med več kot 220 programi jih je preko 75 v ločljivosti HD, ponudba pa vključuje tudi neomejeno izbiro vsebin iz kataloga Video kluba, ki zajema več kot 16.000 priljubljenih naslovov, med njimi po vsem svetu priljubljene serije, kot so Černobil, Deklina zgodba, Majhne laži, Evforija, Španska princesa in Viktorji, ter sveže filmske naslove, kot so Sicario 2: Vojna brez pravil, Načrt za pobeg in Vohun, ki me je nategnil.

Uporabniki bodo lahko v številnih vsebinah paketa HBO Premium uživali, če ga aktivirajo na portalu Moj Telemach, ostali programi, ki sicer niso del njihovih paketov, pa bodo vklopljeni samodejno.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 8
  • Anza 18:07 01.julij 2019.

    Mene ne prepričajo več. Neodzivnost., nategovanje, zaračunavvanje megle..... Telemach nikoli več, pa če je zastonj!

  • gustl 16:45 01.julij 2019.

    Mene so že danes nategnili...HBO je imel slab signal, pokličem in rečejo, da odklopim koaksialni kabel, seveda to naredim, pa ostanem brez komplet HBO-ja...pokličem še enkrat pa mi rečejo, da je do konca avgusta brezplačno potem bo pa treba plačati ...prikaži več 6,50€ za ta pakek...malo morgen...so še drugi operaterji...

  • Kaitlyn_Robey 15:51 01.julij 2019.

    Začnite zaslužiti z Google $ 7385 - $ 8726 na teden za delo na spletu od vašega doma za 2-3 ure na dan. Redno plačujte vsak teden. Vse kar potrebujete je računalnik, internet povezava in malo prostega časa. Everything in ...prikaži večin the world rests in a popolnoma spremenilo moje življenje. To c0me .... ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.WebJob98.Com