Slovenija
1791 ogledov

Odpadlo mu je kolo, a naprej bežal pred policisti

Prometna nesreča Pixabay
Sinoči so imeli ljubljanski policisti nemalo dela z voznikom Audija A6 koprske registracije.

Včeraj nekaj pred 22. uro so ljubljanski policisti na Šmartinski cesti v Ljubljani ustavljali voznika osebnega vozila znamke Audi A6, črne barve, koprskega registrskega območja. Voznik ni ustavil na znake policije in je z vožnjo nadaljeval v smeri centra Ljubljane. Pri tem je na Šmartinski cesti povzročil prometno nesrečo. Z vozilom je trčil v enega izmed objektov in ga poškodoval, večkrat pa je trčil tudi v prometno signalizacijo. Med vožnjo je storil več cesto prometnih prekrškov in ogrožal druge udeležence v prometu, med drugim je vozil tudi po pločniku in ni upošteval znaka rdeče luči na semaforju.

Kljub temu, da je po trčenjih z vozila odpadlo kolo, je vozil naprej, nato pa na Stolpniški ulici  zapeljal na travnik, zaradi poškodb vozila pa vožnje ni mogel več nadaljevati. Voznik je s kraja peš pobegnil, a so ga policisti kmalu izsledili in prijeli v bližini.

Voznika so pridržali

35-letnemu vozniku, doma iz okolice Ivančne Gorice, ki nima vozniškega dovoljenja, je bila za čas zbiranja obvestil odvzeta prostost. Prav tako so mu zasegli neregistrirano vozilo, v postopku pa je odklonil preizkus alkoholiziranosti in strokovni pregled zaradi suma vožnje pod vplivom mamil. Zasežena mu je bila tudi manjša količina snovi, za katero se sumi da je prepovedana droga. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi sumov kaznivega dejanja nevarne vožnje in neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami in prekrškov.

Ob tem policisti pozivajo vse morebitne priče dogodka, oziroma druge udeležence, ki so bili zaradi vožnje voznika ogroženi, da to sporočijo na št. 113, ali Policijsko postajo Ljubljana Center, Trdinova ulica 10, na telefonsko številko (01) 475 06 00, lahko se tudi zglasijo v omenjeni enoti.

denar evro bankovci štetje denarja Slovenija Čistilka na policiji 1800 evrov bruto, hišnik 2500, administratorka pa 2600?

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 2
  • rierieneed 05:02 13.januar 2021.

    www︎.︎Domeser︆.︆com - odličen prrojekt za odrrasle, ki želijo najti partnerja za sseks

  • sajnires 21:53 12.januar 2021.

    maš prav..