Slovenija
25 ogledov

Odstopil Tomaž Pandur

Tomaž Pandur Žurnal24 main
Z mesta predsednika programskega sveta javnega zavoda Maribor 2012, namenjenega kulturnim vsebinam, je odstopil Tomaž Pandur. Dovolj ima podtikanja, pravi.

S položaja predsednika programskega sveta javnega zavoda Maribor 2012 je po številnih težavah z gradnjo objektov v Mariboru, namenjenih kulturnim vsebinam, odstopil Tomaž Pandur.

Režiser Tomaž Pandur je za Televizijo Slovenija dejal, da bi "enostavno vsi morali biti bolj dorasli izzivom in priložnostim, ki jih takšna manifestacija ponuja".

Program naj bi bil po njegovih besedah dobro pripravljen in v skladu s pričakovanji Evropske unije, vendar je kljub temu njegovo delo v programskem svetu končano. Prav tako ima dovolj medijskih podtikanj o njegovi vlogi pri projektu.

Osem mesecev pred prevzemom naziva evropska prestolnica kulture pa v Mariboru tudi zmanjkuje denarja za gradnjo objektov, poroča Televizija Slovenija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.