Slovenija
20255 ogledov

Gasilec: "Tudi meni je zalilo celo hišo in delavnico, nimam niti frišnih gat"

poplave Škofja Loka Andrej Leban
Številni gasilci in reševalci so še vedno na terenu, želijo pomagati vsem, vendar moramo biti potrpežljivi.

Na svojem Facebook profilu se je oglasil gasilec Aljaž Pori, prebivalec Prevalj, ki na terenu pomaga svojim sokrajanom v času poplav. V objavi je želel opomniti, naj so v takih časih potrpežljivi in razumljivi. Zapisal je, da ima tudi on hišo in delavnico, ki jo je zalila voda, vendar mu je prioriteta vseeno varnost ljudi in živali.

Opozoril je, da nimajo na voljo toliko črpalk in gasilcem, da bi lahko takoj pomagali vsem. "Bodite strpni in razumljivi … ne moremo vsem hkrati pomagati! Vsem bomo pomagali. Še zmeraj smo ..." je dodal. V teh težkih časih si želi slišati predvsem spodbudne besede, ki bi jim dale večji zagon in več energije. V komentarjih objave je dobil veliko pohval in podpore.

dezurni@styria-media.si

policija reševanje Slovenija Med 18 rešenimi tudi dojenček Otroci, ujeti v vrtcu Gobica v Mengšu Mengeš Slovenija Ušli tragediji: takole so gasilci iz vrtca reševali 22 otrok Reševanje konj, Gameljne foto, video Slovenija Evakuacija konj, srna plavala čez poplavljeno polje, deroča reka odnesla psičke helikoptersko reševanje Slovenija Video: Posnetki dramatičnega reševanja v Savinjski dolini
Komentarjev 3
  • Avatar Garancija
    Garancija 07:38 05.avgust 2023.

    Pomagajte si sami,ker drug vam ne bo.Tisto pa kar pomagajo je mačji kašelj